Lola's Box

Acum, că au trecut sărbătorile cu mesele lor copioase, este timpul să avem grijă de inima noastră. Şi din punct de vedere al amorului, dar şi din cel al sănătăţii. Iar unul dintre cei mai potriviţi aliaţi este Cholest Bio, cel care poate face adevărate minuni.

Nu doar în perioada sărbătorilor, alimentaţia poate avea un impact major asupra sănătăţii noastre. Iar colesterolul stă ascuns prin cotloanele organismului uman şi se dă în stambă când ne este lumea mai dragă. Din punct de vedere chimic, este un alcool, care se regăseşte în membrana celulară şi în ţesuturi, de unde se transferă în sânge. În cazul în care nivelul său creşte mult peste limitele normale – are “darul” de a se depune pe vasele de sânge – există pericolul apariţiei unor afecţiuni vasculare, care pot pune viaţa în pericol.

Adesea, simpla urmare a unei diete nu este suficient, aşa că medicul poate recomanda administrarea unor suplimente alimentare. De când cu diabetul, şi eu am apelat la ajutoare pentru scăderea colesterolului, iar Cholest Bio este cel care a dat cele mai bune rezultate. Aşa că a intrat pe lista de suplimente pe care le iau pentru a-mi menţine sănătatea la un nivel optim.

Cine este Cholest Bio? În fapt, este un preparat hipolipemiant natural, care scade nivelul colesterolului total, al trigliceridelor şi al lipoproteinelor cu densitate mica (LDH). Pe de altă parte, suplimentul natural creşte nivelul lipoproteinelor cu densitate mare (HDL), efectul fiind o reducere a riscului de apariţie a accidentelor coronariene şi cerebrovasculare. Se administrează 1-2 comprimate pe zi, în timpul meselor. De reţinut că suplimentul este contraindicat în timpul sarcinii, al lactaţiei, în cazul minorilor sau al persoanelor care urmează tratamente cu anticoagulante, antiinflamatoare nesteroidiene, ciclosporină, ranitidină şi antibiotice.

Pentru că am auzit vorbindu-se despre tratamentul cu statine împotriva colesterolului, mi-am întrebat şi medicul de familie, şi pe cel de diabet, nutriţie şi boli metabolice. Ambii mi-au recomandat Cholest Bio, întrucât nu există nici un fel de efecte secundare. Iar “Mr Colesterol” a început să bată în retragere, după cum au arătat analizele.

Acum, că v-am lămurit, vine întrebarea mea. Vreţi să-l încercaţi? Pentru că, împreună cu Ropharma Healthcare, am pregătit un concurs cu cinci premii constând în suplimente naturale Cholest Bio (2 cutii/premiu). Pentru a fi înscrise în competiţie, trebuie să respectaţi paşii următori:

Concursul începe astăzi, 9 ianuarie, şi se încheie sâmbătă, 14 ianuarie, la ora 11.00.
LATER EDIT: Câştigătorii sunt anunţaţi aici.

Te-ai înscris? Inima ta îţi va fi recunoscătoare!

AVERTISMENT: Recomandarea mea este ca suplimentul natural să nu se administreze decât la indicaţia medicului de familie sau specialist.

Facebook Comments

Related Posts

13 thoughts on “CONCURS: Cholest Bio – suplimentul alimentar pentru o inimă fericită

  1. nu am incercat nimic pana acum..dar mi-ar prinde bine Activit Fier..de cand ma stiu, am lipsa de fier

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.