Lola's Box

După cinci ani în care a fost prezent pe piaţa din România datorită parteneriatului cu reţeaua de farmacii Sensiblu, APIVITA a deschis primul magazin, la Bucureşti.

De 36 de ani, îngrijirea şi sănătatea se bucură de o abordare holistică, ce porneşte din fabrica Bioclimatică din Markopoulo, în Attica. Produsele brandului grecesc sunt disponibile în magazinele proprii şi în farmacii din Grecia şi din alte 14 ţări din întreaga lume. Iar acum, cel mai nou “stup al frumuseţii”, APIVITA STORE, s-a deschis în Capitală, la primul etaj al Băneasa Shopping City.

APIVITA STORE, inaugurareDin punct de vedere al designului, acesta respectă identitatea tuturor magazinelor APIVITA de pe mapamond, astfel că în el se regăsesc filosofia unică, valorile şi sursele de inspiraţie ale companiei. Într-un loc special, clientul poate experimenta puterea naturii, secretele societăţii albinelor, bogata floră grecească şi binecunoscuta abordare holistică a sănătăţii şi a frumuseţii.

APIVITA STORE, inaugurareŞi totuşi… Cine sunt realii protagonişti? Bineînţeles, produsele APIVITA pe care le găsim în interiorul magazinului. În prezentarea lor, acestea combină designul tradiţional cu diverse accente personalizate. Sunt peste 300 de produse de înfrumuseţare şi îngrijire pentru femei, bărbaţi şi copii – naturale, eficiente şi holistice -, ce există la momentul actual în întreaga lume.

APIVITA STORE, inaugurareDe greci să te fereşti chiar şi atunci când fac daruri. Pf, nimic mai greşit. Simbolul ospitalităţii din Elada te întâmpină încă de la intrare: o masă lungă pe care se va afla întotdeauna o ceaşcă de ceai cald cu miere, expresie a înţelepciunii, ştiinţei şi naturii Greciei.

APIVITA STORE, inaugurareAPIVITA STORE este rezultatul unei călătorii lungi, pline de cunoaştere şi experienţe minunate. În toţi aceşti ani, modelele de inspiraţie – flora bogată a Greciei, societatea albinelor şi abordarea holistică a lui Hippocrate privind sănătatea şi frumuseţea – au fost folosite în cel mai bun mod pentru a crea cele mai inovatoare, naturale şi eficiente produse.

APIVITA STORE, inaugurareIar dacă ajungi în APIVITA STORE, trăieşte experienţa cu toate simţurile. Miroase, gustă, atinge, ascultă ospitalitatea şi liniştea unui spaţiu aparte.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.