Lola's Box

Când ies la plimbare, nu mă abţin să nu arunc o privire la produsele de cosmetice, indiferent că sunt magazine specializate, sunt hipermarketuri sau farmacii. De curând am intrat într-una din locaţiile BELLADONA şi ceva frumos mi-a atras atenţia: gama de produse BIO Rehydrate de la Eau Thermale Jonzac.

Eau Thermale Jonzac
Eau Thermale Jonzac

Când scriu aceste rânduri, afară plouă mărunt, vreme dorind parcă să ne facă în ciudă. În februarie au fost zile mai călduroase decât sunt acum, la acest început de primăvară. Şi pentru a vă scoate din amorţeală, am să vă vorbesc puţin despre cutiile-cadou cu dermatocosmetice BIO Rehydrate. Pentru că, indiferent de vârstă, avem nevoie de ele pentru o îngrijire naturală şi o rehidratare profundă a pielii.

Bazată pe apa termală regenerantă Jonzac, gama Eau Thermale Jonzac oferă pielii o îngrijire de generaţie nouă, care este adaptată diferitelor tipuri de piele şi celor mai variate probleme ale dermei. În plus, ritualul tău zilnic de înfrumuseţare se va bucura de siguranţă zi de zi. Practic, gama completă Eau Thermale Jonzac urmează principiul celor şapte “RE”:

cremă contur de ochi BIO (50 ml) şi gel de curăţare BIO (400ml), preţ special 110 lei cremă contur de ochi BIO (50 ml) şi lapte demachiant BIO (200ml), preţ special 90 lei
cremă contur de ochi BIO (50 ml) şi gel de curăţare BIO (400ml), preţ special 110 lei
cremă contur de ochi BIO (50 ml) şi lapte demachiant BIO (200ml), preţ special 90 lei

1. REhidratează: prin gama REhydrate, special concepută pentru pielea deshidratată;

2. REactivează: prin produsele din gama REactive, ideală pentru pielea sensibilă, intolerantă;

3. REvitalizează: datorita gamei Nutritive, ce conţine produse care hrănesc pielea;

4. REgenerează: produsele anti-aging din gama Sublimactive au efect antirid, de întinerire a tenului şi de regenerare a ţesuturilor;

5. REpară: produsele din gama REpare sunt ideale pentru pielea rănită, agresată, zgâriată, iritată;

6. REtuşează: corectează nuanţa tenului, prin fondul de ten-cremă REtouche disponibil în trei nuanţe, perfect adaptabile tenului tău;

7. REvigorează: hipoalergenice, sprayurile Les Essentiels cu apă termală JONZAC pot fi folosite pentru revigorarea oricărui tip de piele.

Dacă ţinem cont de toate beneficiile pe care ţi le promite gama Eau Thermale Jonzac, preţurile nu mi se par deloc mari. Dimpotrivă: pachetul cu cremă contur de ochi BIO (50 ml) şi lapte demachiant BIO (200 ml) are preţul special de 90 lei, în timp ce pachetul cu cremă contur de ochi BIO (50 ml) şi gel de curăţare BIO (400 ml) este 110 lei.

Pare interesant, nu?

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Cei şapte “RE” fantastici: Eau Theramale Jonzac

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.