Lola's Box

Orice s-ar întâmpla şi oricât ar evoluat tehnologia, timpul va rămâne un aliat sau un adversar redutabil. Şi, sub o formă sau alta, ceasurile vor face parte din viaţa noastră, iar ORA10.ro ne arată ce înseamnă un orologiu altfel.

ORA10, ceasDin cele mai vechi timpuri, pentru a-şi organiza viaţa, oamenii au încercat să măsoare timpul. Au folosit poziţiile soarelui pe bolta cerească, clepsidre şi tot aşa până când a fost inventat ceasul aşa cum îl ştim acum. Apoi, pe lângă utilitatea sa, ceasul a devenit şi un simbol al personalităţii, al statusului social, fiind purtat de domnii din înalta societate.

Evoluţia gadgeturilor a făcut ca bătrânul orologiu să se transforme într-o funcţie a telefonului mobil. Dar, cu toate acestea, ne dorim să avem în casă sau la birou un ceas de perete, pe care să-l privim oricând, chiar şi de la distanţă, şi să fim la curent cu ora exactă. Aşa că, dacă eşti în căutarea unuia, poţi încerca la ORA10.ro.

ORA10, ceasDupă ce şi-a făcut un nume sub titulatura russianshop.ro, aducând branduri celebre de ceasuri din Rusia, compania s-a orientat şi către producători din Germania, Italia sau Elveţia, astfel că firesc a venit rebrandingul în ORA10.ro. DeTomaso, Aviator, Junkers sau Elysée sunt mărci foarte apreciate de cei pentru care ceasul este un aspect definitoriu al stilului personal. Este normal din moment ce portofoliul include nume precum Sturmanskie, ceasul purtat de Yuri Gagarin când a fost în spaţiu, sau Zeppelin, seria lansată ca un omagiu adus celebrului dirijabil.

ORA10, ceasŞi totuşi… Ai un birou nou sau poate tocmai ţi-ai renovat locuinţa şi simţi nevoia unui ceas de perete care să reflecte personalitatea ta. Aproape că nu există preferinţă care să nu poate fi îndeplinită. Sunt şi cu design foarte modern, şi mai extravagant, dar şi cu aer retro. Iar dacă vrei un ceas pentru camera celui mic, cele decorate cu personaje din desene animate sunt alegerea ideală. Şi-ţi dau şi un pont personal: mişcarea secundarului poate fi un antidot excelent împotriva stresului. Priveşte-l şi cu siguranţă te vei linişti.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.