Lola's Box

De sute şi mii de ani, strugurii sunt asociaţi cu ritualurile de îngrijire şi frumuseţe. Efectul antioxidant al seminţelor de struguri este recunoscut pentru puterea sa, iar asocierea polifenolilor cu molecule noi a dus la crearea unui complex împotriva îmbătrânirii celulelor. Iar rezultatul este noua gamă Caudalie Vine [ACTIV].

Există vreo posibilitate de a oprit timpul, cu efectele sale asupra tenului nostru? Avem vreo şansă să activăm frumuseţea? La prima vedere pare imposibil, pentru că timpul se scurge implacabil. Însă ştiinţa şi tehnologia ne pot ajuta să prevenim efectele trecerii timpului. Nu trebuie decât să avem încredere în leacurile magice şi să le folosim în favoarea noastră.

Ritmul de viaţă activ, cu ambiţii şi obiective bine definite, reprezintă motivul pentru care două din trei femei susţin că nu au timp suficient pentru îngrijirea lor. Şi, din păcate, după vârsta de 30 de ani există şanse mai mari să fim expuse procesului de îmbătrânire celulară. Stilul de viaţă agitat, cu mâncare tip fast-food, stres, poluare şi fumat, accelerează îmbătrânirea pielii, care capătă un aspect tern.

Caudalie a identificat patru ingrediente diferite care protejează pielea împotriva radicalilor liberi: vitamina E, vitamina C, polifenolii din seminţe de struguri şi extractul de molid. De exemplu, vitamina E protejează lipidele de la nivelul pielii, în timp ce vitamina C protejează apa. Compania franceză a găsit şi o soluţie cu efect antioxidant pe termen lung. Complexul Anti-cell burn out prezent în gama Vine [ACTIV] are dublă acţiune: înnoieşte depozitele de antioxidanţi şi activează apărarea naturala a celulelor, acţionând împotriva îmbătrânirii premature a pielii.

Ser antirid radianţă Caudalie Vine [ACTIV]

Are efect antioxidant şi conferă luminozitate tenului. Acesta conţine cea mai mare concentraţie de ingrediente ce alcătuiesc complexul Anti cell burn out. Formula este îmbogăţită cu acid hialuronic, care netezeşte ridurile şi hidratează pielea. Conţine note de frunză de mandarin, castravete şi mentă. Textura oferă senzaţia de “a doua piele”.

Cremă hidratantă 3în1 Caudalie Vine [ACTIV]

Are efect antipoluare şi antirid, oferind tenului luminozitate. Formula este îmbogăţită cu ingrediente precum complexul Anti cell burn out şi polizaharide care protejează tenul împotriva poluării.

Cremă energizantă cu efect
de netezire Caudalie Vine [ACTIV]

Fără miros, cu efect antirid şi anticearcăn, formula este îmbogăţită cu complexul Anti cell burn out şi castan sălbatic, care acţionează împotriva cearcănelor, şi peptide, ce conferă fermitate pielii, netezind ridurile.

Ulei detoxifiant de noapte Caudalie Vine [ACTIV]

Este regenerant, detoxifiant şi are rol de netezire a ridurilor. Conţine ulei din seminţe de struguri şi ulei de mosc roz (rol hidratant), ulei esenţial de morcov (efect de detoxifiere) şi ulei esenţial de neroli (netezeşte ridurile de la nivelul tenului). Uleiul esenţial de lavandă calmează pielea, în timp ce uleiul esenţial de petitgrain combate oboseala. Efect purifiant cu ajutorul uleiului esenţial de lemn de santal.

Aşa că, data viitoare când ne mai întâlnim cu boabele de struguri, să ne gândim şi la tezaurul de frumuseţe din ele. Cât despre gama Caudalie, aceasta o puteţi găsi în farmaciile Help Net selecţionate.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.