Lola's Box

Când m-am întâlnit cu noua colecţie Stefanel pentru sezonul toamnă-iarnă 2015/2016, stilul atemporal este cel care am remarcat că defineşte toate creaţiile brandului italian.

Când ne referim la automobile, cele germane ocupă un loc fruntaş, iar unul dintre constructori este renumit pentru “plăcerea de a conduce”. Când discutăm despre modă – pentru femei sau pentru bărbaţi -, Italia este patria industriei fashion, iar Stefanel este unul dintre reprezentanţii săi de seamă. Iar cea mai nouă colecţie pentru bărbaţi, destinată sezonului toamnă-iarnă 2015/2016, ar putea avea drept slogan, fără teama de a greşi, “plăcerea de a te îmbrăca”.

Cu alte cuvinte, bărbatul în viziunea Stefanel se poate mândri cu hainele speciale şi confortabile, care îl fac să se simtă în pielea lui. Casual chic, stilul casei din Treviso este unul atemporal, astfel că toate aceste creaţii nu au nimic din efemeritatea tendinţelor unui anumit sezon. Pe scurt, colecţia toamnă-iarnă 2015 iese în evidenţă prin croiala confortabilă şi prin stilul curat, fără “artificii” inutile. Corectitudinea cu care hainele stăteau pe umeraşe te făceau să te gândeşti că acestea din urmă au fost create după tiparul ţinutelor. 🙂 Privind obiectele vestimentare, îţi puteai da seama că orice bărbat şi le-ar dori în garderoba personală, indiferent de stilul său personal.

Stefanel Men FW15Din punct de vedere cromatic, clasicul şi modernul şi-au dat întâlnire în colecţia destinată domnilor. Pe de-o parte avem bleumarin, gri şi bej – ultimele două într-o varietate de nuanţe -, iar de cealaltă parte ne întâlnim cu roşu şi albastrul regal. Nu ascund faptul că mi-au plăcut şi mai mult creaţiile pentru simplul fapt că în paleta cromatică se află şi culoarea mea favorită.

Tricotajele reprezintă o caracteristică a colecţiilor Stefanel, iar împletiturile nu puteau lipsi nici din portofoliul pentru sezonul toamnă-iarnă. Prin modul în care au fost gândite pentru domni, tricotajele pot fi prezente în orice ţinută, indiferent de momentul zilei. Formele şi stilurile sunt extrem de variate în noua colecţie, astfel că avem pulovere cu guler clasic şi versatil, dar şi modele cu guler în formă de V sau pe gât – să nu omitem nici vestele sau cardiganele, deopotrivă rafinate şi atemporale.

Stefanel Men FW15Şi pentru că este destinată sezonului rece, colecţia Stefanel include şi jachete din lână, confortabile şi elegante, sau jachete cu detalii din tricot. Indiferent de model, jacheta poate fi inclusă atât într-o ţinută formală, cât şi într-un sport – nu trebuie decât să fie combinată cu un hanorac cu glugă.

În ceea ce priveşte ţesăturile pe care Stefanel le propune clienţilor săi, caşmirul se află la loc de cinste, în diferite combinaţii, dar nu trebuie omisă nici combinaţia dintre alpaca şi jerseu tricotat. Iar pentru ca ţinutele domnilor să fie complete, colecţia toamnă-iarnă 2015/2016 cuprinde şi accesorii tricotate: eşarfe, pălării sau mănuşi.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.