Lola's Box

Pentru această toamnă – of, era aşa bine dacă nu venea cu zilele ei ploioase -, L’Oreal Paris vine cu două noutăţi: creionul mecanic de contur pentru ochi Mat Matic şi lacurile de unghii Les Gris.

L'Oreal Paris Super Liner Mat Matic, Bianca BaltiL'Oreal Paris Super Liner Mat Matic, Bianca BaltiDeseori, când vrem să ne definitivăm lookul, creionul pe care îl folosim face ca această misiune să fie una dificilă, dacă nu chiar imposibilă. Iar acest lucru se traduce printr-o stare de nervozitate şi disconfort, mai ales când ne aflăm sub presiunea timpului. Ei bine, situaţia pare să se schimbe radical, iar responsabilitatea o poartă în întregime Super Liner Mat-MATIC, primul creion mecanic pentru conturul ochilor de la L’Oreal Paris.

Se poate spune despre el că este echivalentul perfecţiunii supreme, deghizată într-o notă mată de catifea. Cu tehnologia carbonului de care dispune, creionul permite o finisare mată, intensă şi de lungă durată. Precizia acestui dermatograf mecanic waterproof permite mişcări fără efort, iar lookul nostru va fi unul sofisticat.

O singură tuşă – într-una din nuanţele mate de negru, gri sau violet – este suficientă pentru a trasa un machiaj al cărui dramatism ţi-ar asigura câştigarea premiului Oscar. Despre acest creion mecanic pentru conturul ochilor poţi spune că este înrudit cu bătrânul Khol, doar că este varianta modernă şi mai rapidă a acestuia.

L'Oreal Paris Super Liner Mat Matic
Creion mecanic pentru conturul ochilor L’Oreal Paris Super Liner Mat-MATIC, preţ recomandat 29,99 lei

Sfârşitul acestui an pare să fie marcat de nuanţele de gri, probabil ca urmare a interesului stârnit de lansarea adaptării cinematografice după romanul “Fifty Shades of Grey” al lui E.L. James. Iar efectul se resimte şi în industria cosmeticelor, deci şi la L’Oreal Paris. Simplă coincidenţă? Nici vorbă, iar rezultatul este colecţia de lacuri pentru unghii “Dark Sides of Grey”.

L'Oreal Paris lacuri de unghii in nuante de gri, Doutzen Kroes 1Dacă gri este culoarea sezonului, L’Oreal Paris a considerat că trebuie să-şi lase amprenta personală asupra lacurilor de unghii, adăugându-le efecte dintre cele mai diverse. Avem lacuri de unghii care îţi dau impresia că te înţeapă, avem efect metalizat, iar piesa de rezistenţă pare a fi oja cu efect latex.

L'Oreal Paris lacuri de unghii în nuanţe de gri, Doutzen KroesSezonul următor se va afla sub semnul dorinţei, al tentaţiei, al abandonului… În modă, gri este culoarea principală a toamnei 2014. Ce statament transmite? O atitudine sexy, sobră şi sofisticat. Dar nu este doar un gri, ci o serie de griuri… Şi mai ales o multitudine de texturi care vor face griul să fie mai seducător ca niciodată.
Eva Yean, designer de culori L’Oréal Paris

Lecţia de seducţie
Pentru ca aşteptarea premierei “Fifty Shades of Grey” să fie mai uşoară, dar şi plină de stil, L’Oréal Paris ne oferă şi cinci lecţii de seducţie pentru a putea interpreta rolul “femme fatale” cu noile lacuri de unghii:

L'Oreal Paris lacuri de unghii în nuanţe de gri, preţ recomandat 15 lei
L’Oreal Paris lacuri de unghii în nuanţe de gri, preţ recomandat 15 lei
  1. Cucereşte lumea! Acoperă-ţi unghiile cu Latex şi afirmă-ţi feminitatea cu Mademoiselle Grey.
  2. Simte-te puternică! Unghii ascuţite pentru a-ţi afişa siguranţa cu Power Potion.
  3. Atrage atenţia! Oferă unghiilor tale efectul metalizat al cătuşelor cu Metallic Cuff.
  4. Fii fierbinte şi rece! Poartă unghii non-conformiste cu Masqué Lover sau Do Not Distrub.
  5. Mizează pe mister! Ascunde-ţi unghiile sub o nuanţe misterioasă, înţepătoare, cu Totally D’accord.
Facebook Comments

Related Posts

3 thoughts on “«Carbon power», creion pentru ochi şi lacuri de unghii L’Oreal Paris

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.