Lola's Box

Fiecare cocktail spune o poveste, iar Campari Red Diaries reprezintă noua abordare de comunicare corporate în care cocktailurile reprezintă o formă de artă. Iar primul episod al acestei saga este Killer In Red, un film noir regizat de Paolo Sorrentino, cu Clive Owen în rolul principal.

2017 este un an al (r)evoluţiei Campariei în domeniul comunicării de brand. După 16 ediţii de succes, calendarul faimosului aperitiv bittersweet este înlocuit de Campari Red Diaries. “Every cocktail tells a story” este motto-ul pe care se clădeşte noua campanie, în care sunt celebrate cocktailurile ca formă de artă şi expresie a experienţelor şi emoţiilor.

Anul acesta este unul în care accentul se va pune pe storytelling. Campari Red Diaries va utiliza scurtmetrajele pentru a crea o călătorie imaginară prin poveştile cocktailurilor de pe mapamond. Iar primul episod – aperitivul dacă tot vorbim de Campari – îl reprezintă Killer In Red, un film noir scris şi regizat de Paolo Sorrentino (da, da, cel care a semnat şi serialul “Tânărul Papă” de la HBO). Avându-l în rolul principal pe Clive Owen (faimos şi pentru seria “The Hire” creată de BMW), filmul spune, în premieră, povestea cocktailului Killer In Red.

Povestea Killer in Red

Film noi în cel mai autentic stil Sorrentino, Killer In Red îl duce pe Clive Owen din postura de om obişnuit în rolul lui Floyd, un renumit barman al anilor ’80, personajul imaginându-şi povestea creării cocktailului omonim, Killer In Red. Conform legendei, Floyd avea darul de a-şi citi clienţii şi de a le crea cocktailul perfect în funcţie de caracterul lor – cu timpul, acest talent îl aduce faţă în faţă cu “Lady in Red”, interpretată de actriţa franco-elveţiană Caroline Tillette. Şi totuşi, publicul începe să creadă că “Lady in Red” este mult mai complexă decât s-ar fi aşteptat Floyd. La fel ca multe dintre filmele lui Sorrentino, finalul lasă publicul să tragă propriile concluzii, reconfirmând spiritul Campari, barmanul fiind şi povestitor.

Campari Red Diaries – cocktail de ianuarie

Anita by Thalita Alves (Australia)

Ingrediente: 2 cl Campari, 4 cl Cachaca Sagatiba Velha, 2 cl suc proaspăt de portocale, 1 cl suc proaspăt de lime, 1 cl sirop de nuci macadamia, frunze proaspete de busuioc.

Preparare: toarnă toate ingredientele într-un shaker, cu un cub mare de gheaţă, şi amestecă bine. Strecoară amestecul într-un pahar de cristal pentru cocktail. Decorează cu busuioc proaspăt.

Tu în ce rol te regăseşti: Anita sau Killer In Red?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.