Lola's Box

Zece zile. Atâtea mai sunt până când cadourile Moşului se vor alinia frumos în jurul bradului. Iar dacă nu ştii încă ce să le cumperi celor dragi, dar vrei să-ţi arăţi grija faţă de ei, NIVEA a pregătit câteva surprize frumoase.

Draga mea, poţi spune că alegerea cadoului pentru bărbatul din viaţa ta este mereu o misiune facilă? Uneori poţi rezolva foarte uşor. În alte situaţii pui întrebări, ceri sfaturi, te documentezi şi cu toate acestea ai de trecut printr-o provocare majoră.

Pentru Crăciunul 2015, gama pentru bărbaţi te scoate din impas – să nu crezi că mie îmi este mai uşor cu doi bărbaţi în casă 🙂 – şi îţi propune câteva idei de cadouri inspirate. Dacă ştii că partenerul, fratele sau tatăl tău are o piele sensibilă, cu tendinţă de iritare şi uscare, îi poţi oferi un cadou special NIVEA MEN Sensitive, care conţine gel pentru ras şi balsamul după ras Sensitive. De asemenea, cu deodorantul Invisible for Black&White, se va bucura de protecţie eficientă.

Dacă vrei că domnii din viaţa ta să fie bărbieriţi ca la carte de Crăciun, recomandarea este gama MEN Original Care, cu gel pentru ras şi balsam după ras. De asemenea, prospeţimea îi va însoţi pe durata sărbătorilor cu deodorantul MEN Fresh Active. Iar dacă pielea lui are nevoie de protecţie eficientă bacteriilor, sigur se va bucura de pachetul special NIVEA MEN Silver Protect – punct ochit, punct lovit!

NIVEA Q10, vedeta cadourilor pentru femei

Ne-am gândit la domni, dar fiecare dintre noi are de oferit cadouri şi pentru mamă, bunică, prietene sau… soacră (da, merită şi ea). Aşa că este timpul să porneşti în căutarea cadoului perfect pentru cele dragi – în timpul aceasta poţi admira decoraţiunile colorate şi luminiţele din magazine şi de pe străzi sau poţi asculta colindele de la radio.

Dacă vrei să oferi un cadou pentru un ten fără riduri, optează pentru setul NIVEA Q10, cu cremă de zi şi lapte demachiant. O piele hidratată şi parfumată se poate obţine cu pachetul NIVEA Care, ce include gelul de duş cremă Harmony Time şi deodorantul Fresh Flower.

Iarna înseamnă o vreme care creează probleme pielii, aşa că emoţia deschiderii darurilor poate fi completată de grija pe care o arăţi mamei – cadoul special NIVEA Creme include lapte de corp hidratant, gel de duş cremă Creme Care şi cremă pentru mâini NIVEA Creme pentru o piele intens hidratată. Cum un ten curat şi luminos este dorinţa oricărei femei, poţi oferi cadoul special NIVEA Q10 Serum Pearls şi apa delicată de curăţare 3în1 pentru toate tipurile de piele.

Şi pentru că NIVEA a fost partenerul principal al ediţiei din acest an a December Beauty Bloggers Meeting, am putut afla mai multe informaţii despre produsele brandului german şi despre seturile-cadou despre care v-am povestit.

Ştiţi care este legătura dintre NIVEA şi sezonul alb? Numele brandului vine de la cuvântul latin niveus/nivea/niveum, care înseamnă "albă ca zăpada".
Ştiţi care este legătura dintre NIVEA şi sezonul alb? Numele brandului vine de la cuvântul latin niveus/nivea/niveum, care înseamnă “albă ca zăpada”.
Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.