Lola's Box

Vă mai amintiţi filmul “Goana după cadou”? Cam aşa suntem cu toţii în această perioadă, deşi an de an spunem că vom cumpăra darurile din timp. Aşa că PANDORA ţine la noi şi ne face nişte propuneri irezistibile.

PANDORA, Christmas Elise CosmicPentru cei mai mulţi dintre noi, Crăciunul reprezintă momentul din an de care ne aducem aminte pe vecie. Tuturor ne place să fim alături de cei dragi şi să oferim cadouri care să aibă darul de a-i bucura la maximum. Special create pentru acest sezon, noile talismane PANDORA – din argint 925 şi email de culoare roşu-zmeură şi alb-îngheţat – strălucesc vesel, devenind păstrătoare delicate ale momentelor preţioase petrecute alături de cei dragi.

This slideshow requires JavaScript.

Decembrie înseamnă luna cadourilor, dar şi a petrecerilor de final de an şi întotdeauna ne dorim să avem o ţinută strălucitoare. O rochie neagră – da, clasica “little black dress”sau una roşie sunt alegerile cele mai frecvente şi pot fi înnobilate de bijuterii cu perle. Şi la acest capitol, PANDORA vine cu propuneri de nerefuzat, cu bijuterii din argint 925, combinate cu perle, fiind o reinterpretare a celei mai vechi şi mai cunoscute pietre semipreţioase.

This slideshow requires JavaScript.

PANDORA, Christmas Elise StarryIdeale pentru a fi purtate în timpul zilei, după orele de lucru sau când te îndrepţi spre altar, aceste bijuterii moderne şi uşor de purtat reînsufleţesc versatilitatea perlelor, imortalizată de femeile încântătoare şi atmosfera glamour ale vechiului Hollywood.

Luminată de strălucirea setului pavé cu zirconiu cubic, noua serie statement de la PANDORA este inspirată din magia nopţilor înstelate şi din frumuseţea ferestrelor de catedrale străvechi, sclipind în nopţile senine. Limitele tehnologiei sunt duse la un nou nivel, unde bijuteriile dantelate sunt ornamentate fin, în detaliu, în microseturi de zirconiu cubic fixate în argint 925.

Colecţia aduce un omagiu tradiţiei PANDORA pentru arta meşteşugită a bijutierilor şi luxul accesibil, propunând un design nou şi interesant pentru modelul clasic al dantelei. Aspectul heraldic şi farmecul străvechi complementează perfect trendurile de inspiraţie medievală de pe podiumurile de modă.

Poţi spune că nu te-ai îndrăgostit de ele?

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Cadouri (perfecte) în colecţia PANDORA de Crăciun

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.