Lola's Box

Pentru că vine sfârşitul de an, iar petrecerile se vor ţine lanţ, Carla Brillanti ne face o propunere de nerefuzat: bijuterii cu perle Swarovski. Eleganţa lor va completa ţinuta pe care o alegem – este că vă gândiţi la “little black dress”? -, iar toţi ochii vor fi aţintiţi asupra celei care le poartă.Carla Brillanti, visualDintotdeauna, perlele au fost un simbol al eleganţei, fiind dorite pentru ca frumuseţea lor să o înnobileze pe cea a doamnelor şi domnişoarelor din înalta societate. Un miracol al naturii, perla reprezintă sursa de inspiraţie pentru capodopere care sunt, deopotrivă, atemporale şi romantice. Eleganţa discretă, dar şi varietatea de culori, forme şi dimensiuni a perlelor cu elemente Swarovski au inspirat şi manufactura de bijuterii Carla Brillanti (unul dintre cei patru branding partner SWAROVSKI® din România).

Povestea bijuteriilor Carla Brillanti a început în 2002, atunci când Enikő şi Cristian Drimba au devenit părinţii micuţei Carla, al cărei nume avea să fie dat şi manufacturii de bijuterii pe care cei doi o înfiinţaseră. Designul avea la bază ideile creatoare ale lui Enikő, pe care Cristian – de meserie inginer – le punea în aplicare în bijuterii strălucitoare, elegante şi cu o finisare absolut remarcabilă. Astfel, lua naştere un brand, care avea să se reziste concurenţei acerbe de pe o piaţă unde pretenţiile clienţilor sunt foarte mari.

Carla Brillanti with SWAROWSKI elementsDe-a lungul anilor, Carla Brillanti a devenit tot mai cunoscută datorită colecţiilor elegante, care au cuprins bijuterii încrustate cu cristale Swarovski. Realizate prin metode tradiţionale, creaţiile Carla Brillanti se adresează tuturor stilurilor şi pentru orice buget, astfel că deseori sunt alese pentru nunţi, de mirese sau domnişoare de onoare, dar şi pentru evenimente glamour.

Carla Brillanti, brăţară cu perle SWAROVSKI crem
Carla Brillanti, brăţară cu perle SWAROVSKI crem

Perlele sunt întotdeauna potrivite.
Jackie Kennedy

Perlele au fost întotdeauna la modă. Dacă vrei să le porţi, întotdeauna vei găsi o ţinută pe care să o completezi cu bijuterii cu perle Swarovski. Poate fi un inel, un colier, o pereche de cercei, o brăţară sau o broşă. Dacă vei avea curiozitatea – şi noi femeile o avem – de a te uita în colecţia Carla Brillanti, te vei îndrăgosti iremediabil de tot ceea ce vei vedea acolo. Îţi vei dori să le ai, să le porţi şi să fii strălucitoare. Cu siguranţă nu te vei pierde în mulţime – dimpotrivă, vei ieşi în prim-plan, vei fi remarcată pentru eleganţă şi clasă.

Prietenele te vor invidia pentru accesoriile tale, pentru că, fiind încrustate cu cristale Swarovski, fiecare bijuterie este lucrată manual, iar finisajul se realizează la cele mai înalte standarde. Practic, sunt adevărate opere de artă, care nu se demodează şi, în ciuda schimbării tendinţelor, vor fi accesoriul perfect indiferent de sezon şi de ocazie.

Carla Brillanti, set Princess - colier & brăţară & cercei
Carla Brillanti, set Princess – colier & brăţară & cercei

Şi dacă ai vreo urmă de îndoială asupra bijuteriilor cu perle Swarovski pe care le găseşti la Carla Brillanti, toate produsele vin însoţite de certificat de autenticitate cu privire la cristalele folosite, aceasta fiind o garanţie a statutului de branding partner al casei austriece. Bijuteriile unicat Carla Brillanti le găseşti în colecţia Exclusive, iar printre atuuri se numără garanţia de doi ani şi serviciile post garanţie pe care le oferă manufactura din Oradea. În plus, la achiziţie online, bijuteriile vin însoţite de săculeţe şi cutii de cadou, care sunt gratuite.

Povestea cristalelor SWAROVSKI
Istoria Swarovski a început în 1895, atunci când Daniel Swarovski, un inventator din Boemia, s-a mutat în Wattens, în Tyrolul austriac, unde a realizat prima sa invenţie: o maşină de tăiat şi faţetat cristale cu o precizie uimitoare. Împreună cu cei trei fii ai săi, Daniel avea să deschidă o fabrică de tăiat cristale, ceea i-a permis să experimenteze numeroase metode şi tehnici inovatoare. Ideea care a revoluţionat lumea modei şi a accesoriilor a fost crearea unei linii de marcă proprie, care să pună accent pe creativitate.

This slideshow requires JavaScript.

Cristalele Swarovski sunt pietre artificiale, tăiate cu precizie şi lustruite de un mecanism propriu patentat, au propria paletă de culori şi există într-o varietate foarte mare. Cristalele Swarovski pot fi folosite în combinaţie cu aur şi argint sau cu pietre preţioase şi semipreţioase. Produsele finite ale companiei sunt folosite de designerii de bijuterii pentru a crea accesorii pentru femei şi bărbaţi, dar şi pentru decoraţiuni.

Facebook Comments

Related Posts

4 thoughts on “Cadouri elegante de la Carla Brillanti: bijuterii cu perle Swarovski

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.