Lola's Box

Draga mea, ai fost cuminte în acest an? Eu cred că da, aşa că Moşu’ are pregătite cadouri şi pentru tine. Iar dacă vrei să-i dai o mână de ajutor, iată câteva idei de daruri pe ţi le poate aduce de la Sephora.

Când vorbim de makeup, aproape nici o femeie nu poate spune că are suficiente farduri în colecţia personală. Şi când credem că nu ne mai trebuie altceva, găsim ceva nou în materie de makeup. Dacă îţi doreşti o înnoire a portofoliului, am aruncat o privire la Sephora şi-ţi recomand câteva seturi de-a dreptul spectaculoase.

Sephora Advent Calendar

Sephora Advent Calendar

Anul aceasta, Sephora a pregătit cadouri pentru desaga magică, iar Santa Comics poate să lase sub brad o baghetă magică de gloss sau balsamuri care invită să fie sărutate. Poate un spray cu paiete, o capsulă de agăţat în brad sau în baie ori un portfard surpriză. Nu lipseşte nici pudra de corp strălucitoare ca o vitrină de Crăciun… Însă piesa de rezistenţă din sacul Moşului este Advent Calendarul. Cadouri zi de zi. Este minunat să intri în atmosfera Crăciunului cu 24 de zile, una mai cool decât alta. Şi în fiecare zi să descoperi un produs de machiaj, de îngrijire sau accesorii. Nu-ţi spun mai multe, ca să nu îţi stric surpriza, dar în căsuţe te întâlneşti cu minicreme de duş, oje, farduri de obraz, şerveţele cu dizolvant şi multe altele. Spor la deschis uşiţele şi să te bucuri de ele.

Seturile de colecţie Benefit

Pentru aceste sărbători, Moşu’ va avea o problemă dacă se gândeşte la cadouri de la Benefit. Nu pentru că nu ar avea ce să aducă, ci pentru că sunt atât de frumoase şi speciale, încât orice femeie şi le-ar dori. Seturile de colecţie au fost gândite să scoată la iveală copilul din tine: pun în evidenţă fata îndrăzneaţă, atrasă de tema anilor ’60. Aşadar, iată ce te aşteaptă:

Benefit Girl O'clock

  • Girl O’clock – un Advent Calendar în miniatură, cu doar 12 ferestre ce aşteaptă să fie deschise. Iar în spatele lor sunt 12 produse esenţiale Benefit, care îţi vor lumina chipul prin zâmbetul ce ţi-l vor smulge. Nu lipsesc The POREfessional, mascara They’re Real, Benetint, crema de ochi It’s Potent! sau glossul Ultra Plush.

Benefit Girl-a-rama

  • Girl-a-rama – un kit cu produse noi pentru acel aspect de păpuşică. Pachetul conţine kitul pentru machiaj complet Gorgeous Galore (They’re Real! Duo ShadowBlender în Brazen Bronze; The POREfessional; Benetint; Roller lash; CORalista / Rockateur; perie de pudră; Signature Tips & Tricks).

Benefit Girlesque

  • Girlesque – un kit foarte girly în care te vei întâlni cu mascara They’re Real! Mascara in beyond black, The POREfessional, Hoola şi Benetint. Cu excepţia ultimului produs care este minisize, celelalte trei sunt full-size.

Esenţial şi artistic de la Make Up For Ever

MUFE Artistic Smoky Eye

Smoky eyes rămâne unul dintre machiajele cu care nu dai greş (aproape) niciodată, iar pentru petrecerile de Crăciun este must-have. Privirea ta va fi de-a dreptul răvăşitoare şi nimeni nu va rezista farmecului tău. Pentru aceasta, Make Up For Ever a creat un kit Artistic Smoky Eye, cu trei produse esenţiale pentru machiajul ochilor:

  • Mascara Excessive Lash – formula oferă volum fără a încărca excesiv genele şi rezistă impecabil la purtare;
  • Creion de ochi Aqua XL M-10 (negru mat) – are o formulă inovatoare care permite o combinaţie între rezistenţă la purtare, culoare foarte pigmentată şi aplicare facilă;
  • Sens’eyes – gelul de curăţare pentru ochi şi buze combină eficienţa şi delicateţea supremă. Nu lasă senzaţie de grăsime pe pleoape.

Sleek i-Divine Goodnight Sweetheart

Sleek i-Divine Goodnight Sweetheart

Scufundă-te într-o atmosferă pur romantică: căldura moale a cinei la lumina lumânărilor şi serile romantice lângă focul mocnit. Toate aceste sunt stările pe care paleta Goodnight Swetheart le transmite prin cele 12 nuanţe intense, inclusiv roz închis intens, plum profund şi tonuri irizante. Şi un sfat pentru utilizare: combină culorile contrastante sau tonurile ţipătoare cu nuanţele mate.

Sleek i-Lust Diamond in the Rough

Sleek i-Lust Diamond in the Rough

Ediţia limitată a paletei combină creme şi pudre pentru lookuri variate. Şase nuanţe de farduri de ochi foarte pigmentate şi rezistente au formule cu minerale şi pot fi purtate de orice femei. Tonurile aurii se pot aplica pentru strălucire, precum şi ca fard de ochi. Culorile rezistente pot da naştere unor lookuri subtile sau pot fi combinate cu alte produse pentru un makeup foarte îndrăzneţ. Be bold!

Too Faced The Chocolate Shop

Too Faced The Chocolate Shop

Ştiţi că ciocolata are numeroase beneficii asupra mentalului, aşa că acest set trebuie trecut pe lista de cadouri de la Moş Crăciun. Decorul acestei cutii ne teleportează într-un elegant magazin de ciocolată de pe 5th Avenue în New York. Acolo găsim formula Too Faced tradiţională, cu multă pudră de cacao şi antioxidanţi în cele 21 de nuanţe de fard pentru ochi. Adaugă un ruj Melted Chocolate şi o pudră bronzantă Chocolate Soleil – totul cu aromă îmbietoare de ciocolată! Iar bonusul îl reprezintă ediţiile de lux de la mascara Better Than Sex şi baza de machiaj Shadow Insurance Eye Primer. Un miracol de Crăciun, nu?

Too Faced Grand Hôtel Café

Baby, it’s cold outside… Luxosul Grand Hôtel Café îşi deschide porţile pentru a-ţi prezenta trei palete de Crăciun, toate cu aromă de cafea: Peppermint Mocha, Gingerbread Coffee şi Eggnog Latte. În total, 18 nuanţe de fard de pleoape mate şi strălucitor, două blushuri, o pudră bronzantă şi legendara mascara Better Than Sex în format deluxe. Poate fi cadoul potrivit pentru orice îndrăgostită de makeup lovers. Iar cireaşa de pe tort este Glamour Guide, cu trei lookuri ce abia aşteaptă să fie încercate.

Aşadar, doamnelor… Ce cadouri să-i cerem Moşului?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.