Lola's Box

Se poate ca fiecare zi să fie una de vacanţă? Da, fie şi numai pentru câteva ore, iar pentru acest deziderat nu ai nevoie decât de prieteni, cocktailuri, muzică bună şi o ţinută bine aleasă. Dacă de primele trei lucruri se pot ocupa şi alţii, outfitul depinde numai de tine, iar drumurile duc, vara aceasta, la C&A.

C&A Summer Fashion Festival, Andreea Filip & Anne HartungDeseori, sezonul estival este caracterizat de un stil boem, a cărui amprentă s-a simţit şi în evenimentul C&A Summer Fashion Festival, cel prin care retailerul olandez şi-a prezentat colecţia pentru vara 2014. A fost precum o scurtă vacanţă în mijlocul oraşului, pe note muzicale de Jazz du Jardin, în ambianţa non-conformistă de la Acuarela Bistro.

Noua colecţia C&A, care începând de astăzi – 1 mai – va fi prezentă în magazine, este caracterizată de imprimeuri grafice, minimaliste şi folclorice pe tricouri în tonuri radiante şi cu aplicaţii colorate. Dacă priveşti colecţia, mesajul pe care îl primeşti poate fi rezumat în trei cuvinte: libertate, încredere, aventură.

This slideshow requires JavaScript.

Ţinutele colecţiei de vară C&A 2014 au influenţe gipsy şi sunt compuse din piese decorate manual, în culori puternice, alăturate cu succes articolelor din denim. Din garderobă nu trebuie să lipsească şalvarii cu imprimeu, jachetele subţiri şi rochiile maxi. Pălăriile au şi ele darul de a te duce şi mai mult cu gândul la vacanţă. Cât despre încălţăminte, sandalele satisfac orice gusturi: tip roman, cu platformă sau toc înalt.

C&A Summer Fashion Festival, Andreea Filip

Andreea Filip,  dez-lăn-ţu-i-tă!

 

 

Facebook Comments

Related Posts

4 thoughts on “C&A Summer Fashion Festival 2014

  1. Cat de frumoase sunt sandalele in stil oriental!! Ceva asemanator am cumparat acum 3 ani de la Zara si le mai am inca, arata ca noi. Si o palarie de vara mi-ar trebui.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.