Lola's Box

Chiar dacă sezonul rece este încă departe de a se fi încheiat, gândurile noastre zboară deja spre zilele de primăvară, când soarele ne dezmiardă, iar florile ne îmbată cu parfumul lor. Parcă ghicind că tuturor ne place acest tablou, C&A ne-a pregătit o colecţie de primăvară în care florile sunt la putere. 

C&A, lansare colecţie primăvarăPentru a descoperi cele mai noi creaţii am fost “acasă” la C&A. Nu, nu vă gândiţi că am fost în vizită la fabrică. Deşi mi-ar fi plăcut… 🙂 Timp de câteva ore, apartamentul RUrban (by Poem Boem) s-a transformat într-o veritabilă reşedinţă C&A, fiind amenajat precum spaţiul plin de viaţă în care locuieşte o clientă C&A.

This slideshow requires JavaScript.

Stilişti , blogeri şi specialişti din industrie au putut descoperi – direct din şifonierele fashionistei şi pe acorduri de pian – propunerile deosebit de tentante pe care brandul ni le face pentru noul sezon. Recunosc că mi-a plăcut ideea, care a fost “altceva” decât prezentările obişnuite ce sunt găzduite de magazine sau showroomuri. De ce “o reşedinţă C&A”? “Acest setup a avut menirea de a sublinia încă o dată crezul C&A, acela că trebuie sărbătorit obişnuitul cotidian pentru a putea fi transformat în extraordinar”, după cum ne-a spus Emanuel Iuhas, PR/Event Specialist C&A România.

C&A, Ileana & Alex & Emanuel & AnneNatura înfloritoare specifică primăverii a reprezentat sursa de inspiraţie a colecţiei C&A Spring 2015. Practic, oricât ne-am opune noi, femeile sunt îndemnate să strălucească  atât la interior, cât şi la exterior. Ţinutele propuse au o puternică amprentă de streetstyle – o caracteristică definitorie a femeii moderne în peisajul contemporan al trendurilor.

This slideshow requires JavaScript.

Şi pentru că fashionistul familiei a fost împreună cu mine la eveniment – el însuşi un mare fan C&A (în special al ţinutelor cu Lightning McQueen şi alte personaje din desene animate) -, a ţinut morţiş să-şi exprime opinia privind noua colecţie. Chiar dacă era dedicată, în mare, femeilor. 🙂

C&A, lansare colecţie primăvară, "fashion star" Alex

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.