Lola's Box

Odată cu plecarea iernii, toată lumea a trecut la straie de primăvară. Iar la Lugo Restaurant & Lounge poţi descoperi acum un meniu nou, dar te poţi bucura şi de terasa primitoare. Unde mai pui că este în zonă centrală şi ajungi foarte uşor.

Ne-am văzut cu toţi la ceas de după-amiază, la un Late Media Brunch, pentru a testa cele mai noi creaţii ale bucătăriei Lugo Restaurant & Lounge. Acolo, în zona ce se bucură de parfum Bucureştilor de odinioară, dar cu o interpretare modernă a decorului. Pentru un moment, dacă eşti într-o deplină stare de reverie, poţi să-ţi imaginezi că eşti departe, poate undeva sub soarele Toscanei.

Sau, dacă preferi ceva local, imaginează-ţi melodia lui Nicu Alifantis, Piaţa Romană numărul 9. Ei bine, nu este aceea adresa, dar este foarte aproape de Piaţa Romană. Mai exact pe strada George Enescu 23. Iar muzica cu care te întâmpină Lugo Restaurant & Lounge te face să pătrunzi într-un univers al beatitudinii şi melancoliei.

Aerul mediteranean inconfundabil este prezent la Lugo Restaurant & Lounge şi prin liniile şi elementele de design vibrante. Aromele îmbietoare ale bucătăriei din sudul Europei reprezintă tot atâtea impulsuri ale unei aventuri gastronomice de neuitat. Este locul perfect pentru o ieşire cu persoana iubita, cu prietenii sau cu familia.

Fiecare aperitiv, salată, main course sau desert este pregătit cu dragoste şi migală. Pentru mine, un Rac în stare pură, fructele de mare au fost, sunt şi vor fi mereu vedetele meniului. Dar la fel de importante sunt şi pastele, peştele (dorada şi somon), carnea de vită preparată cu grijă în sos brun, de vin alb sau chimchurri. Şi dacă mai este loc şi de desert, află că ele ocupă un loc de cinste în bucătăria Lugo. Ştiţi că eu nu am voie dulciuri cu zahăr, dar am un martor de mare încredere care mi-a spus că piesa de rezistenţă este un soufle de ciocolata cu îngheţată de vanilie.

V-am stârnit curiozitatea, nu? Aţi vrea să degustaţi o explozie de culori şi gusturi? Atunci iată ce puteţi încerca cu maximă încredere la Lugo Restaurant & Lounge…

Crevete cu guacamole
Rulou prosciutto cu gorgonzola
Rulou zucchini cu haloumi
Aoumoniere cu bacon şi brânză de capră
Tartar ton
Tartar somon
Mini caprese

Muşchi de vită cu piure de morcov, anason şi ananas
Ton cu crustă de susan şi sos butter lime
Paste primavera

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.