Lola's Box

Tehnologia viitorului poate fi garantul unui frumuseţi atemporale. Cele două ingrediente s-au împletit într-un nanoritual de zeiţă la inaugurarea noului sediul Boutique Medical Spa, pe care îl găsiţi în Bd. Aviatorilor nr. 23.

Boutique Medical SpaAmfitrionii evenimentului au fost Diana Dumitrescu – cine nu o ştie pe actriţa care îi făcea zile fripte lui Alexandru Papadopol în “Războiul sexelor” – şi Vladimir Drăghia – unul dintre burlacii celebri ai showbizului românesc. Decorul neobaroc din interiorul Boutique Medical Spa a creat o ambianţă deosebită în care am putut descoperi cele mai avansate tratamente anti-aging.

Boutique Medical SpaBoutique Medical Spa, care este creaţia unei echipe de doctori ale căror pasiuni comune sunt estetica şi sănătatea, oferă o abordare medicală integrată, în cadrul căreia se pune accentul pe rezultatele sigure. Eforturile specialiştilor beneficiază de susţinerea aparaturii de ultimă generaţie a unor producători de renume mondial şi de tehnologiile brevetate. Rezultatul? Frumuseţea, sănătatea şi relaxarea atât de necesare atunci când stresul cotidian afectează stilul de viaţă şi organismul.

This slideshow requires JavaScript.

Invitatul special – dr. Valentina Zabolotniaia, doctor dermatolog specializat în estetică, expert beauty, trainer internaţional şi consultant Forlle’d – ne-a povestit despre produsele japoneze de lux folosite în cadrul Boutique Medical Spa. Tehnologia se bazează pe un patent distins cu Premiul Nobel: specialiştii Forlle’d au dezvoltat molecule de acid hialuronic cu o lăţime de numai cinci nanometri, la un nivel înalt de ionizare. Acestea penetrează tenul în profunzime şi asigură o hidratare mai eficientă şi de durată îndelungată.

Dacă este utilizată corespunzător, această tehnologie cosmetică oferă rezultate vizibile încă de la prima şedinţă. Dimensiunile nano şi combinaţia de ingrediente active permit ca pielea să fie hidratată în profunzime, ridurile să fie reduse, iar tenul să-şi menţină elasticitatea şi fermitatea.

Boutique Medical SpaNe dorim ca fiecare femeie care ne trece pragul la spa să se simtă tratată ca o zeiţă, una contemporană, educată şi open-minded, care ştie să se folosească de progresul medical, ştiinţific şi tehnologic pentru a-şi satisface cât mai bine nevoile în materie de estetică, anti-aging şi înfrumuseţare.

Artemisia Nicolau Gorea
consultant anti-aging
fondatoare Boutique Medical Spa

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.