Lola's Box

Dintotdeauna, genele lungi şi dese au fost considerate un simbol al frumuseţii feminine. Dacă ţi-aş spune că trebuie să renunţi la diversele trucuri mici pentru a avea o privire mai seducătoare, m-ai crede? Poate că nu, dar îţi arăt şi dovada: Bonilash, un ser revoluţionar pe care să-l introduci în rutina de seară pentru îngrijirea ta.

Pentru a avea gene lungi, dese şi de o culoare intensă, noi, femeile, suntem mereu obligate să recurgem la trucuri mai mari sau mai mici: produse cosmetice speciale, aplicarea de gene false. Dar, pentru că tehnologia modernă în domeniul cosmetic evoluează spectaculos, genele noastre pot fi acum lungi şi puternice. Dacă îl aplici corect, poţi avea genele mai lungi cu până la 25%. E ceva, nu?

Bonilash

Deseori, o privire poate însemna mai mult decât 1.000 de cuvinte. Şi când vrei să obţii ceva, nu ţi-ai dori ca privirea ta să fie convingătoare? Ei bine, în naturaleţe stă secretul unei priviri de invidiat. Este atuul pe care îl oferă Bonilash, pentru că genele tale, în deplina lor naturaleţe, vor fi mai lungi şi mai dese. Dar care este secretul acest ser revoluţionar? Produsul stimulează genele să crească, dar şi să fie mai dese prin hrănirea şi hidratarea fibrelor şi a rădăcinilor. În plus, este prevenită şi căderea excesivă a firelor.

Dacă ar fi să parafrazez o vorbă din popor, aş spune “genele lungi şi dese, cheia marilor succes”. Dar, la fel de bine, răbdarea stă la baza oricărei reuşite. Aşa că, rezultatele maxime ale utilizării Bonilash se observă după 12 săptămâni de aplicare a serului pe gene. Credeţi-mă că sunt în curs de tratament şi deja încep să remarc primele beneficii. 🙂

Secretul ştiinţific din Bonilash

Bonilash, box

La baza serului pentru gene se află o substanţă activă, pe numele ei bimatoprost, care este un stimulent eficient pentru creşterea genelor (în lungime şi grosime), a numărului de fire, pentru fortificarea şi sănătatea lor. În plus, şi culoarea naturală a genelor se va bucura de o intensificare a nuanţei.

Atent selectate, ingredientele din Bonilash întăresc fibra şi rădăcina firului şi amplifică sinteza keratinocitelor din rădăcina acestuia, astfel că se îmbunătăţesc aspectul şi starea genelor, creşterea şi îndesarea sunt accelerate, iar structura firelor se îngroaşă.

Bonilash se aplică seara, după demachiere, pe pleoapele curate şi uscate, de-a lungul liniei genelor superioare, ţinând pleoapa închisă. Atenţie: NU se aplică în interiorul ochiului şi pe linia genelor de jos! Testat oftalmologic şi dermatologic, serul pentru gene este uşor de folosit, cu o textură plăcută şi fină, distribuindu-se facil pe piele şi având o absorbţie adecvată.

Bonilash, eyeliner

Dacă aveţi curiozităţi despre folosirea produsului, nu ezitaţi să-mi scrieţi. Şi nu vă feriţi să-l încercaţi (îl găsiţi în farmacii), pentru că genele vă vor fi recunoscătoare.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.