Lola's Box

Spre finalul anului trecut am descoperit un nou brand de cosmetice pentru îngrijirea noastră: Bocassy Paris. Din dorinţa de a fi informată cât mai bine atunci când vă împărtăşesc impresiile mele, am descoperit o poveste care merită spusă… Una despre produse cosmetice naturale.

Marina Mustapic (fondator Bocassy)
Marina Mustapic (fondator Bocassy)

“Frumuseţea pielii nu este singura frumuseţe pe care o avem, iar noi – consumatorii – ne dăm prea puţin seama cât ne-frumoase pot fi modalităţile prin care obţine un look atractiv.” Sunt cuvintele Marinei Mustapic, cea care a fondat şi conduce destinele Bocassy, care, încă din copilărie, a descoperit ceea ce înseamnă o îngrijire naturală a pielii, nu doar ca ingrediente ci şi ca producţie. Timp de peste zece ani a lucrat şi a condus fabrica de cosmetice pe care familia ei o deţinea în Croaţia. Compania dezvolta şi producea produse de îngrijire a pielii complet naturale, iar acest lucru i-a oferit cunoştinţele necesare în domeniul cosmeticelor.

După ce a început să lucreze pentru compania mamei ei, Marina şi-a schimbat opinia conform căreia “dacă lucrurile naturale sunt atât de bune faţă de altele, şi alţii le-ar putea face”. A început să creadă ca, pentru a-ţi îndeplini obiectivele, are mai multă nevoie de un visător decât de un inginer.

Este accesibil, prestigios şi natural
Bocassy este rezultatul unui vis devenit realitate după 20 de ani de cercetare, practică şi încercări, în urma cărora s-au format echipa şi experienţa. A fost creat pentru a se obţine cea mai eficientă îngrijire a pielii, cu un background operaţional în domeniul ştiinţei care combină laboratoare, practici şi institute din lumea întreagă care susţin obiectivul casei franceze. O colaborare care a cuprins toate fazele, de la conceperea produselor până la lansarea pe piaţă.

Bocassy Paris, cremă lejeră de zi
Bocassy Paris, cremă lejeră de zi

Bocassy este o linie de îngrijire a pielii destinată femeilor care vor să fie frumoase şi atractive, libere şi, mai presus de orice, să se bucure. Viteza cu care lumea actuală se schimbă a pus stăpânire şi peste Bocassy, care scoate la iveală spiritul liber al femeii frumoase. Majoritatea produselor certificate ca fiind naturale se referă la absenţa substanţelor interzise – conform regulilor asociaţiilor nonguvernamentale -, dar nu şi la conţinutul ingredientelor cu adevărat naturale. Bocassy evită folosirea unor chimicale puternice – parabeni, silicoane, petrochimice, tetraetil amoniu, coloranţi etc. -, dar face uz de uleiuri naturale, extracte şi emolienţi fără excepţii şi înlocuitori.

Bocassy Paris, cremă-gel hidratantă
Bocassy Paris, cremă-gel hidratantă

Astfel, Bocassy promite frumuseţe naturală şi ecologică. De la substanţe la produsul final, cu respect faţă de natură şi evitând substanţele toxice, Bocassy se poziţionează, printre produsele de larg consum şi pe anumite pieţe, ca singurul brand ce oferă toate aceste calităţi în pachete de lux, dar la preţuri accesibile. Şi fără compromisuri.

Dintre produsele Bocassy disponibile la noi pe piaţă, eu am încercat crema nutritivă de zi şi serumul. Ambele au proprietatea de a se absorbi rapid în piele, conferă senzaţie de hidratare. În plus, crema nu lasă senzaţia de grăsime pe ten, iar pielea rămâne catifelată şi proaspătă după aplicare. Datorită ingredientelor sale naturale – muşeţel, schinduf, ulei de măsline, anason -, are un miros foarte plăcut şi discret. Datorită uleiurilor din compoziţie, pielea mea matură s-a bucurat de hidratare, în timp de unturile de shea şi cacao au amplificat tonusul tenului. Bineînţeles că am folosit crema în combinaţie cu serumul Bocassy şi s-au dovedit o reţetă excelentă pentru pielea mea, care a căpătat un aspect mai tânăr şi mai sănătos.

Bocassy Paris, cremă hidratantă de zi
Bocassy Paris, cremă hidratantă de zi

Produsele Bocassy le puteţi găsi în magazinele DM, la preţuri foarte prietenoase dacă ţinem cont de calitatea superioară oferită: cremă hidratantă de zi 104 lei (50 ml), ser 117 lei (30 ml). De asemenea, ambalajele sunt foarte elegante, fiind foarte potrivite pentru a le oferit drept cadou. La atingere, cutia îţi dă impresia că este îmbrăcată în catifea. Şi nu pot trece cu vederea mesajele de pe ambalaj. A căror temă este, bineînţeles, dragostea pentru… frumos.

Bocassy Paris, serum
Bocassy Paris, serum
Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Bocassy – «Când vorbesc de frumuseţe, vorbesc de o femeie»

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.