Lola's Box

Cred că nu există blondă care să nu se fi plâns de tendinţa de îngălbenire a părului din cauza pigmentului. Şi totuşi, Keune Haircosmetics a găsit secretul pentru ca părul nostru să-şi păstreze tonalitatea de argintiu, care dă un aer polar. Iar numele acestui secret este Keune Silver Savior.

După un timp de la vopsire, părul blond tinde să capete o culoare gălbuie, cauzată de pigment. Nimănui nu-i convine ca podoaba capilară sa semene cu cea a unui pui, aşa că fiecare căutăm soluţii pentru a nu trece prin această fază. Eu recunosc că-mi place ca părul să aibă un ton argintiu, ca şi cum gerul polar ar fi trecut printre fire. Iar pentru a-mi îndeplini această dorinţă, am încercat cam tot ce este disponibil pe piaţă. Numai că… Fie mă alegeam cu un păr ale cărui nuanţe erau mai degrabă de albastru, fie nu se întâmpla nimic.

Dar gata acum, pentru că am găsit aliatul potrivit părului meu: Keune Silver Savior. Create special pentru a oferi nuanţele metalice atât de la modă, şamponul şi balsamul îşi arată rezultatele încă de la primele utilizări. Părul rămâne moale şi strălucitor, este hidratat – se simte în calitatea firului de păr şi uşor de coafat.

Faţă de alte produse de pe piaţă, care promit marea cu sarea, cele două menţin nuanţele de gri şi argintiu ale părului blond. Să nu vă speriaţi când îl deschideţi pentru că are culoarea albastră. Probabil aţi mai încercat produse de acest gen şi ştiţi că pigmenţii violeţi anulează reziduurile aurii din fondul de colorare pentru un blond rece – gri, alb şi argintiu.

Formula gamei Keune Silver Savior este pe cât de blândă în îngrijirea părului, pe atât de puternică în ceea ce priveşte proprietăţile de neutralizare. Provitamina B5 din şampon hrăneşte părul şi îl lasă mătăsos. Pe de altă parte, balsamul este îmbogăţit cu ingredienţi activi după care părul este însănătoşit şi mai uşor de coafat. Într-adevăr, după spălare, parul meu dificil este mult mai moale şi hidratat. Întrucât am părul ondulat, iar de când m-am tuns este chiar creţ, am probleme mari cu şampoanele, care de multe ori îmi dau senzaţia aceea de îmbâcseală a părului. Despre Keune am numai cuvinte de laudă: după spălare, zulufii mi se aşază aşa cum trebuie şi nu mai trebuie să trec prin chinul aranjării părului.

Silver Savior se poate folosi atât pe părul blond natural, cât şi pe cel vopsit în diferite nuanţe de blond. Şi, dacă în trecut aţi folosit gama Design Silver Reflex (şampon şi balsam), trebuie să vă luaţi gândul de la ea. Aceasta va fi delistată în perioada următoare şi va fi înlocuită cu – aţi ghicit 😊 – Keune Silver Savior.

Concluzia este simplă: dacă vrei să scapi de tenta gălbuie a părului tău blond, ştii ce trebuie să foloseşti acum.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.