Lola's Box

Daca eşti o împătimită a modei sau nu, dar iubeşti oricum hainele de calitate, trebuie să îţi dau o veste. Black Friday vine la Fashion Days, iar oferta include peste 700.000 de produse, cu reduceri de până la 90%.

Aşadar, pregătiţi-vă sufleteşte pentru vineri, 18 noiembrie! Fix la miezul nopţii începe avalanşa de oferte, care mai de care mai atrăgătoare. Dar să nu credeţi că s-a terminat jurnalul, pentru că mai am o veste bună: cu ajutorul aplicaţiei de mobil (Android şi iOS), puteţi “fura” startul şi să vă bucuraţi de reduceri încă de la joi seară, de la ora 20.00.

Personal, eu sunt un mare fan al Fashion Days pentru că mereu am profitat de oferte foarte bune. Multe dintre fete, atunci când mă văd cu geantă Moschino sau cu pantofi Versace, mă întreabă cât câştig încât îmi permit asemenea aroganţe. Secretul meu este Fashion Days şi shoppingul inteligent. Nu trebuie decât să te uiţi mereu pe site – sau pe aplicaţie, dacă îţi este mai comod – şi să găseşti ofertele. De cele mai multe ori, eu salvez produsele la “Favorite” şi urmăresc preţul. Mai mereu găsesc câte o ofertă superavantajoasă.

“Răsfaţă-te de BLACK FRIDAY”. Este sloganul sub care Fashion Days oferă clienţilor cea mai vastă şi diversificată gamă de produse de la peste 1.000 de branduri de top. United Colors of Benetton, Napapijri, Pepe Jeans London, Zee Lane, Le Coq Sportif, Mango, Esprit, Diesel, UGG, Love Moschino, Furla, Triumph şi multe altele. Şi dacă toate acestea nu vă sunt de ajuns, Black Friday 2016 aduce în premieră şi produse de la branduri fabuloase precum Dolce Gabbana, Red Valentino, Prada, Stella McCartney, Burberry, Michael Kors, Coccinelle şi multe altele.

Ce poţi găsi de Black Friday? Iată câte categorii şi prețuri de pornire ale acestora:

  • genţi damă – de la 55 de lei;
  • ghete şi pantofi casual pentru bărbați – de la 145 de lei;
  • haine pentru copii – de la 25 de lei;
  • rochii – de la 49 de lei;
  • botine de sezon şi pantofi pentru femei – de la 79 de lei.

Nu ştiu cum sunteţi voi, dar eu aştept cu nerăbdare 18 noiembrie. Mi-am făcut strategia şi sper să-mi pot îmbogăţi garderoba. Bineînţeles, cu bani puţini. Brandurile mele preferate se regăsesc în campanie şi, ca o shopaholică ce sunt, mă trec fiorii numai când mă gândesc ce aş putea cumpăra. Numai să nu citească şi soţul articolul că îmi închide cardul în seif. Nu ştie că le pot cumpăra cu plata ramburs, iar transportul este gratuit. 🙂

Black Friday @ Fashion Days, Anne

Ce ziceţi, o facem lată de Black Friday?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.