Lola's Box

Stil de viaţă sănătos, formă maximă, alimentaţie corespunzătoare şi mişcare. Sub diferite forme, fiecare dintre noi îşi doreşte ca acestea să facă parte din viaţa noastră. Vrând să ne îndeplinească dezideratele, Amway ne propune Nutrilite, o gamă în care regăsim numeroase beneficii oferite de Mama Natură.

Uneori, dorinţa de a avea o viaţă sănătoasă se dovedeşte greu de îndeplinit din cauza dificultăţii de a obţine un echilibru nutriţional. Dieta echilibrată şi consumul de fructe şi legume proaspete sunt noţiuni cu care mulţi se întâlnesc rar spre deloc. Aşa că se consumă foarte multe grăsimi şi zahar, mai ales versiuni care au fost procesate foarte mult. Şi atunci ce putem face?

Nutrilite - Anne pregătiri pentru tiroliană

Recomandări ale Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii

  • să consumăm zilnic între cinci şi nouă porţii de fructe şi legume – ca urmare a programului încărcat şi a stilului de viaţă activ, aproape 75% din persoane nu ating cantitatea recomandată de OMS;
  • utilizarea unor suplimente alimentare pentru acoperirea nevoilor nutriţionale – oferă organismului varietatea necesară de nutrienţi, în cantitățile adecvate.

Fiecare parte a corpului are nevoi speciale pentru a putea funcţiona la nivel optim. Spre exemplu, vitamina A şi carotenoizii ajută la menținerea vederii normale, iar calciul este necesar pentru menținerea sănătății danturii şi a sistemului osos. La aceasta din urmă contribuie şi vitamina D, vitamina K, fosforul, magneziul şi zincul. Fierul, acidul folic şi vitamina B12 contribuie la formarea normală a globulelor roşii şi a hemoglobinei. Vitamina K contribuie la coagularea normală a sângelui. Vitamina C, magneziul şi vitaminele B ajută la funcţionarea normală a sistemului nervos.

Nutrilite - Anne la Parc Aventura

Primul supliment cu multivitamine, multiminerale şi fitonutrienţi a fost lansat în 1934 de Nutrilite. De atunci, în peste 80 de ani de ştiință şi cercetare, brandul a devenit lider mondial în domeniul vitaminelor şi al suplimentelor alimentare, ceea ce a făcut ca mii de oameni să ducă o viaţă mai bună şi să fie mai activi.

La baza Nutrilite stă îmbinarea armonioasă a naturii cu ştiinţa, în toate stadiile, de la plantă la produsul finit. Nutrilite este unul dintre puţinele branduri mondiale de top din domeniul suplimentelor alimentare care practică agricultura sustenabilă în propriile ferme. Plantele, crescut pe suprafeţe ce depăşesc 2.400 ha, sunt recoltate atunci când ating concentrația maximă de fitonutrienți. Apoi sunt procesate imediat, în câteva ore, folosind o tehnologie de ultimă generație. Lunar se realizează peste 25.000 de teste pentru a oferi astfel cele mai bune şi mai sigure suplimente. Anual, la nivel global, Nutrilite produce peste 15 miliarde de tablete cu vitamine şi minerale, precum şi capsule moi, din gel.

Ce am testat şi vă recomand

Nutrilite - băuturi XS Power Drink

Băuturi XS Power Drink – recomandate pentru persoanele care vor un plus de energie. Nu conţin zahăr şi au doza potrivită de cafeină şi taurină.

Nutrilite Vitamina C Plus – supliment eficient, prin care vitamina C se eliberează prelungitz şi constant în corp. Vitamina este nutrient esenţial care trebuie furnizat zilnic.

Nutrilite Multicaroten Natural – dacă ai o viaţă mai stresantă, atunci cele trei surse naturale (Dunaliella salina algae, ulei de palmier şi gălbenele) te pot ajuta să-ţi revii. Dacă nu mă credeţi, puteţi lua referinţe de la “dl. soţ”.

Nutrilite - baton cu conţinut redus de glucide BodykeyBaton cu conţinut redus de glucide Bodykey – este uşor de integrat în alimentaţia zilnică, are conţinut redus de glucide şi oferă energie.

Mineral Sticks Zinc – zincul este foarte important pentru sistemul imunitar şi pentru ten, motiv pentru care a fost favoritul băiatului cel mare, care este la vârsta la care duşmanul numărul 1 este acneea. Dar a dovedit-o. 🙂

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.