Lola's Box

Pentru a avea noroc tot anul, tradiţia de Paşte ne îndeamnă să ne înnoim “de Iepuraş”. Prin urmare, Matar.ro s-a gândit la noi cu ocazia sărbătorii şi oferă doamnelor şi domnişoarelor ocazia de a începe sezonul cald cu încălţări noi la promoţii de soi!

Matar.ro ofertă PaşteEste greu să fii în pantofii unei femei, motiv pentru care este obligatoriu să găseşti perechea preferată în care să te simţi comod şi sigură pe tine întreaga zi! Cine intră acum pe Matar.ro are parte de o sesiune de shopping la fel de specială ca tine. Balerini, pantofi, sandale… Toate îţi vor oferi un aer plin de atitudine cu ocazia sărbătorii de Paște, dar şi în noul sezon estival!

Aşa că adaugă CINCI produse în coş şi plăteşti doar TREI. Sau adaugi TREI produse în coş şi plăteşti doar DOUĂ. Dacă suma minimă a comenzii este de minimum 49 de lei, beneficiezi de transport gratuit.

Click, scroll, select – experienţa shoppingului online oferită de www.matar.ro respectă gusturile şi dorinţa femeii moderne de a fi mereu cochetă. Şi acum să recunoaştem, când preţurile sunt prietenoase, ne simţim mult mai bine şi facem cumpărăturile mai cu spor!

Matar.ro ofertă PaşteFemeia de azi nu mai este constrânsa de canoanele modei pentru că în sezonul primăvară-vară 2014, încălţămintea şi accesoriile Matar.ro oscilează între culori vibrante şi nuanţe neutre, suprafeţe metalizate şi linii fine, invadând peisajul urban cu alternative chic!

Ce poate fi mai seducător decât o pereche de stilettos într-o nuanţă delicioasă sau cu un print abstract? Poate o pereche de sandale fine în tonuri neutre cu detalii metalice sau, de ce nu?, pantofii sport, care pot fi adaptaţi uşor la o ţinută office cochetă. Indiferent de preferinţe, Matar.ro te poartă pe culmile celor mai plăcute experienţe de cumpărături online, astfel încât să revii cu nerăbdare de fiecare dată.

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Beneficii de Paște pe Matar.ro!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.