Lola's Box

Chiar şi după retragerea din activitate, David Beckham este atractiv pentru marile companii, indiferent de domeniul de activitate al acestora. Şi pentru că fostul fotbalist a avut întotdeauna o imagine impecabilă, parteneriatul semnat cu Biotherm Homme este cât se poate de firesc.

Pentru prima dată în istoria sa, Biotherm Homme alege să aibă un ambasador global şi semnează un parteneriat pe termen lung, din nou o situaţie fără precedent, cu unul dintre cei mai charismatici foşti sportivi ai planetei. Astfel, începând din luna mai, David Beckham este noua imagine a companiei ce face parte din portofoliul L’Oréal Luxe şi care, conform unui studiu Euromonitor International, este liderul produselor premium de îngrijire pentru bărbaţi.

Biotherm Homme & David_Beckham 2

Parteneriatul este semnat între Biotherm Homme şi Seven Global, un joint-venture deţinut de David Beckham, Simon Fuller (cel care este managerul fotbalistului încă din perioada Manchester United) şi Global Brands. Rezultatul acestui parteneriat va fi o linie de îngrijire destinată bărbaţilor, iar prima colecţie va fi lansată în 2017. Prima campanie Biotherm Homme în care va apărea fostul internaţional englez va fi la Aquapower, crema hidratantă numărul 1 a brandului, şi va debuta online în iunie.

“De multă vreme mă gândesc să dezvoltă o gamă de îngrijire a tenului şi planul a început să devină tot mai real după ce am demarat discuţiile cu Biotherm Homme”, a spus David Beckham. “Sunt la fel de ambiţioşi ca şi mine şi sper ca foarte curând să putem prezenta primele rezultate ale colaborării noastre.” După cum a declarat directorul general al companiei franceze, David Fridlevski, “este prima dată când o vedetă masculină de calibrul lui David dezvoltă o colecţie skincare. Ne bucurăm să-i fim parteneri în dezvoltarea viziunii lui în acest sens”.

Biotherm Homme & David_Beckham 3

Prin acest parteneriat multianual, Biotherm Homme şi David Beckham intenţionează să influenţeze comportamentul bărbaţilor cu privire la îngrijirea pielii. Votat recent “Sexiest Man Alive” de către revista People, faimos în întreaga lume pentru performanţele sportive, respectat pentru viaţa de familie şi activitatea filantropică în numele UNICEF, David Beckham este considerat una dintre cele mai importante surse de inspiraţie pentru diferite generaţii de bărbaţi.

De-a lungul carierei de fotbalist, Beckham a evoluat la Manchester United, Real Madrid, Los Angeles Galaxy, AC Milan şi Paris Saint Germain. În prezent pune bazele unei francize pentru un club de fotbal în Miami, proiect pe care speră să-l demareze în 2017.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.