Lola's Box

Fiecare zi trecută înseamnă apropierea sezonului estival, a zilelor în care soarele va fi omniprezent, a vacanţelor în care ne vom relaxa şi ne vom bronza. Cu toate acestea, nu trebuie să uităm de hidratare, fără de care pielea noastră va avea de suferit. Aşa că Oriflame ne propune o selecţie de produse de îngrijire care să ne facă frumoase şi în plină vară.

Hidratează, echilibrează, îngrijeşte intens
Nu este o recomandare, este un ordin pe care trebuie să-l respecţi nu doar vara. Iar aloe vera este planta magică prin care echilibrul este restabilit. Are proprietăţi de vindecare şi este recunoscută pentru efectele de hidratare şi refacere a echilibrului. Prin urmare…

Love Nature, aloe veraCremă-gel cu extract din aloe vera Love Nature (50 ml, 15,99 lei)
O explozie de hidratare, această cremă-gel cu textură lejeră reface echilibrul de hidratare a pielii, lăsând-o catifelată şi cu un aspect sănătos.
Gel pentru conturul ochilor cu extract din aloe vera Love Nature (15 ml, 8,99 lei)
Hidratează şi estompează semnele de oboseală.
Gel pentru curăţarea tenului cu extract din aloe vera Love Nature (150 ml, 15,99 lei)
Îndepărtează orice urme de machiaj şi conferă tenului o senzaţie de prospeţime.

Hrăneşte, catifelează, redă senzaţia de confort
Când tenul este uscat, uleiul delicat de trandafir sălbatic are darul de a calma şi de a reda confortul, astfel că pielea rămâne fină şi catifelată. Pentru că, nu-i aşa?, nimic nu este mai romantic decât un trandafir de vară.

Love Nature, trandafir sălbaticCremă pentru conturul ochilor cu extract din trandafir sălbatic Love Nature (15 ml, 8,99 lei)
Hidratant lejer pentru zona de contur a ochilor. Formula conţine extract din trandafir sălbatic, ce hidratează şi hrăneşte pielea.
Cremă de zi cu extract din trandafir sălbatic Love Nature (50 ml, 15,99 lei)
Rapid absorbabilă şi totuşi foarte nutritivă, crema conţine extract natural din trandafir sălbatic, ce oferă elasticitate pielii şi o protejează.
Cremă de noapte cu extract din trandafir sălbatic Love Nature (50 ml, 15,99 lei)
Cu textură consistentă şi formulă hrănitoare, această cremă hidratează şi îngrijeşte tenul în timpul nopţii. Lasă pielea netedă şi catifelată.

Purifică, matifiază, acţionează împotriva coşurilor
Datorită proprietăţilor antibacteriene incredibile, arborele de ceai purifică tenul în mod natural, fiind recunoscut pentru acţiunea asupra coşurilor. Iar ingredientele naturale sunt “obligaţie de serviciu” pentru Oriflame…

Love Nature, arbore de ceaiLoţiune tonică pentru faţă cu extract din arbore de ceai Love Nature (150 ml, 15,99 lei)
Loţiune tonică de faţă, cu efect astringent care minimizează porii şi matifiază pielea.
Gel pentru curăţarea tenului cu extract din arbore de ceai Love Nature (150 ml, 15,99 lei)
Curăţă eficient tenul gras, datorită proprietăţilor uleiului esenţial din arbore de ceai.
Stick corector cu extract din arbore de ceai Love Nature (4 g, 12,49 lei)
Soluţie comodă 2-în-1 împotriva coşurilor. Formula conţine ulei esenţial din arbore de ceai, cu proprietăţi antibacteriene.
Loţiune de faţă cu extract din arbore de ceai Love Nature (50 ml, 15,99 lei)
Rapid absorbabilă, loţiunea de faţă cu ulei esenţial din arbore de ceai are efect de echilibrare, oferind hidratarea optimă, lejeră de care are nevoie tenul gras.

Secretele naturii? Migdale şi căpşuni
Pe lângă ten, părul este supus şi el razelor soarelui, astfel că trebuie să-l îngrijim corespunzător pentru a-şi păstra rezistenţa, dar şi culoarea, mai ales că produsele din gama Nature Secrets cu migdale şi căpşuni au şi filtru UV.

Nature Secrets, căpşuni & ulei de migdaleMască pentru păr vopsit cu extracte din căpşuni & ulei de migdale Nature Secrets (150 ml, 15,99 lei)
Mască hrănitoare pentru păr, cu extract din căpşuni, ulei de migdale şi unt de shea. Extractul de căpşuni, bogat în antioxidanţi, şi uleiul nutritiv din migdale dulci sunt special combinate pentru a prelungi rezistenţa culorii vibrante a părului!
Şampon pentru păr vopsit cu extracte din căpşuni & ulei de migdale Nature Secrets (250 ml, 9,99 lei)
Curăţă şi în acelaşi timp contribuie la protejarea culorii părului vopsit, datorită filtrelor UV şi extractelor din căpşuni & ulei de migdale.
Balsam pentru păr vopsit cu extracte din căpşuni & ulei de migdale Nature Secret (250 ml, 9,99 lei)
Balsamul contribuie la protejarea culorii părului vopsit, datorită extractelor din căpşuni & ulei de migdale.

Optimals Skin Energy
Indiferent de vârstă şi de ten, chipul nostru merită o îngrijire atentă astfel încât efectele negative să fie vizibile cât mai târziu posibil. Pentru aceasta, Oriflame ne propune cremele Optimals SKIN ENERGY, care combină Lingon 50:50 (neutralizează efectele stresului oxidativ cauzat de mediul înconjurător) şi VITAMINA C (previne deshidratării şi stimulează nivelului de energie, implicit strălucirea). În plus, cremele reduc şi previn apariţia petelor pigmentare prin textura lejeră, rapid absorbabilă, prin gradul ridicat de protecţie (FPS 30) cu o formulă ultra hidratantă.

Optimals Skin Energy, cremă de zi & cremă de noapteCremă de zi FPS 10 Optimals Skin Energy (50 ml, 23,99 lei)
Cremă de zi, cu FPS 10, ce conferă tenului un plus de energie şi îi redă strălucirea naturală.
Cremă de noapte Optimals Skin Energy (50 m, 23,99 lei)
Cremă hrănitoare de noapte, ce contribuie la repararea tenului cu aspect tern şi obosit prin stimularea nivelului de energie al pielii.

Mergând pe principiul “la soare te puteai uita, dar la dânsa ba”, Oriflame ne oferă şi două produse de make-up care nu trebuie să lipsească din “arsenalul” oricărei femei.

The ONE, ruj & tuş-stilouRuj The ONE Colour Unlimited (16,99 lei). Textură lejeră, îmbogăţită cu un amestec de uleiuri şi unturi, pentru confort de durată & hidratare.
Tuş-stilou pentru pleoape The ONE (19,99 lei). Vârful fin din pâslă facilitează trasarea unei lunii precise, fără întreruperi. Poate fi utilizat de către purtătoarele lentilelor de contact. Testat oftalmologic.

Sub soarele din Portofino
Inspirată de luxul şi culorile intense specifice rivierei italiene, colecţia Giordani Gold Portofino conţine tot ceea ce ai nevoie pentru perfecţiunea unui look atins de sărutul razelor de soare.

Giordani Gold PortofinoLuciu de buze FPS 15 Giordani Gold Portofino (22,99 lei)
Ojă Giordani Gold Portofino (17,99 lei)
Pudră iluminatoare Giordani Gold Portofino (44,99 lei)

Discover SICILIADescoperă SICILIA: săpun lichid pentru mâini Discover Sicilian Dream (300 ml, 12,99 lei), săpun Discover Sicilian Dream (90 g, 3,99 lei), gel de duş Discover Sicilian Dream (250 ml, 9,99 lei)

Loţiunile protectoare, un «must-have» în bagaj
Tehnologia Cellular Protection oferă protecţie avansată împotriva razelor UVA/UVB, radicalilor liberi şi efectelor negative cauzate de soare. Este de asemenea îmbogăţită cu vitamina E, pentru a preveni îmbătrânirea prematură. Cu texturi lejere, rezistente la apă şi rapid absorbabile, toate formulele sunt testate şi aprobate dermatologic.

Sun Zone, spray & cremă copiiSpray lejer de plajă pentru corp FPS 25 mediu Sun Zone (150 ml, 37,99 lei)
Loţiune protectoare de plajă, cu formula lejeră, nelipicioasă şi non-grasă, în variantă comodă de spray. Rezistentă la apă şi cu FPS 25, se absoarbe uşor, lăsând pielea hidratată şi catifelată, învăluită într-o aromă plăcută.
Loţiune de plajă pentru faţă & corp FPS 50 ridicat Sun Zone Kids (100 ml, 37,99 lei)
Acordă mare atenţie protecţiei pielii sensibile a copiilor în timpul expunerii la soare! Cu Sun Zone Kids, vă puteţi bucura de soare ştiind că până şi cei mai mici membri ai familiei beneficiază de o protecţie eficientă. Produs cu protecţie solară ridicată, rezistenţă la apă, Nu conţine alcool, coloranţi sau parfumuri si este potrivit copiilor cu vârsta peste 1 an.

Apă de toaletă Men's Collection Citrus Tonic, 49,99 leiIar la final… Oricât de mare ar fi bagajul nostru, un colţ trebuie rezervat şi bărbaţilor din viaţa noastră. Iar pentru ei, Oriflame are apa de toaletă Men’s Collection Citrus Tonic (75 ml, 49,99 lei), cu care domnii întâmpină fiecare zi cu încredere şi energie. Apa de toaletă surprinde prin notele sale revigorante, ce se deschide cu o aroma memorabilă de citrice.

Facebook Comments

Related Posts

4 thoughts on “Beauty news de mai de la Oriflame

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.