Lola's Box

Când vine vorba de Crăciun, orice ţinută ai alege este nevoie şi de un pic de culoare care să amintească de ţinuta Moşului, aşa că nimic nu poate fi mai potrivit decât un ruj roşu. Cât mai roşu. Şi la INGLOT sunt câteva…

Beauty Advent Calendar, day 6Indiferent că eşti blondă, brunetă, şatenă sau roşcată – sau ce culoare îţi place ţie să porţi în păr -, un ruj roşu trebuie să ai mereu în colecţia ta de cosmetice. Este culoare care se potriveşte oricărui tip de ten, oricărei nuanţe a ochilor, oricărei fizionomii. Dacă nu dai crezare celor spuse de mine, întreabă-le pe fetele de la INGLOT. Ele, care au experienţă în make-up, îţi vor demonstra cu argumente că rujul roşu este “regele” în orice sezon şi va fi mereu în tendinţe.

PS: Vă mai aduceţi aminte de videoclipul Christinei Aguilera, Candyman? Când cântăreaţa americană era în uniforma US Navy şi, pe rând, era roşcată, blondă şi brunetă… Ce ruj purta? 🙂

Beauty Advent Calendar, INGLOT, ruj roşuŞi pentru că este culoarea predominantă în perioada Crăciunului – Moşu’ este invidiat de toată lumea pentru haina lui roşie, cu manşete albe -, roşu trebuie să fie şi rujul cu care accesorizăm lookul din această perioadă. Dacă vreţi să vă înnoiţi stocul de produse pentru make-up, să ştiţi că INGLOT are târg de sărbători în magazinul din Băneasa Shopping City. Astăzi şi mâine (6-7 decembrie), dar şi week-endul următor, astfel încât toate doamnele şi domnişoarele să-şi poată cumpăra produsele preferate. Dacă nu puteţi ajunge, puteţi scrie echipei INGLOT România pe pagina Facebook şi sigur vă vor ajuta.

Dar să nu uităm de cadoul zilei: ruj… roşu (pentru zile de sărbătoare şi nu numai). Aşa că cine vrea să-l primească are de îndeplinit următoarele condiţii:

  • LIKE la pagina Facebook INGLOT România;
  • să-mi lase linkul de share public al acestui concurs.

OPŢIONAL – să urmărească Lola’s Box pe Instagram.

Concursul începe la ora publicării acestui post (ora 10.00) şi se încheie mâine dimineaţă, la ora 9.00.

Vă îmbrăţişez cu drag! Şi nu uitaţi: AMR 19 cadouri până la Crăciun!

NOTĂ: Câştigătoarea premiului de ieri este Lamiita Durac.

Facebook Comments

Related Posts

20 thoughts on “Beauty Advent Calendar, ziua 6 – INGLOT/ÎNCHEIAT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.