Lola's Box

De când am pus bazele blogului Lola’s Box a devenit o tradiţie ca GiftExpert să ofere un cadou cititoarelor mele cu ocazia Crăciunului. Şi pentru că parteneriatul nostru a funcţionat dintotdeauna foarte bine, “elful” nu ne-a ocolit nici pentru Beauty Advent Calendar.

Beauty Christmas Advent, day 5Nu este nici un secret că, atunci când am nevoie de un cadou deosebit, apelez cu încredere la GiftExpert. Recomandările mele au avut ecou şi nu puţine au fost prietenele care au ales să apeleze la Amalia şi la cadourile inedite pe care le oferă. În magazinul online GiftExpert găsiţi produse cu care nu vă întâlniţi frecvent, iar oferta este mereu adaptată sezonului şi diferitelor sărbători. De exemplu, unde găseşti un trenuleţ de ciocolată, o căsuţă cu turtă dulce sau un săpun în formă de glob?

Beauty Christmas Advent, GiftExpert, căsuţă cu turtă dulcePentru că se apropie Crăciunul, tot pe site puteţi găsi colecţia Scottish Fine Soaps, cu arome specifice sărbătorii: flori de portocal şi verbină, aromă de vin fiert, merişor, scorţişoară sau măr copt. Dacă îmi sunteţi cititoare fidele şi aţi mai vizitat magazinul online, acum veţi avea o surpriză. GiftExpert are “hăinuţă” nouă pentru a celebra apropierea Crăciunului. Şi, pe lângă ideile de cadouri, tot acolo – în secţiunea de blog – veţi găsi şi sfaturi de cum să împachetaţi darurile. Aceasta în situaţia în care nu le comandaţi gata împachetate, capitol la care Amalia a reuşit de fiecare dată să mă surprindă cât se poate de plăcut.

Beauty Christmas Advent, GiftExpert, Scottish Fine Soaps, săpun-globSezonul rece este unul în care ceaiurile calde ne ajută să combatem frigul de afară, iar recomandarea mea este să încercaţi diferitele sortimente Terre d’Oc. Întâlnirea mea cu brandul francez s-a produs datorită Amaliei şi m-am lăsat cucerită atât de produsele de îngrijire, cât şi de ceaiuri sau odorizantele de cameră.

Beauty Christmas Advent, GiftExpert, Scottish Fine Soaps, set floare de portocal & verbinăCe cadou puteţi primi astăzi? Ei bine, dacă şansa vă va surâde, puteţi primi un set Scottish Fine Soaps, compus din cremă pentru mâini, unt de corp, gel de duş şi săpun. Aşa că, pentru a fi înscrise, trebuie să-mi lăsaţi un comentariu cu:

  • produsul de pe site pe care l-aţi face cadou unei persoane dragi;
  • linkul de share public al acestui concurs.

OPŢIONAL – să urmăriţi Lola’s Box pe Instagram.

Concursul începe la ora publicării acestui post (ora 10.00) şi se încheie mâine dimineaţă, la ora 9.00.

Vă îmbrăţişez cu drag! Şi nu uitaţi: AMR 20 de cadouri până la Crăciun!

NOTĂ: Câştigătoarea premiului de ieri este Gabriela Năstase.

Facebook Comments

Related Posts

24 thoughts on “Beauty Advent Calendar, ziua 5 – GiftExpert/ÎNCHEIAT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.