Lola's Box

Fiecare zi trecută din luna decembrie înseamnă un pas mai aproape de Crăciun, moment festiv în care vrem să fim frumoase, cu un păr superb. Şi pentru un plus de rezistenţă primim o mână de ajutor de la L’Oreal Paris.

Beauty Christmas Advent, day 4Povestea mea cu L’Oreal Paris a început în urmă cu mai bine de două decenii, pe când eram la finalul “carierei” de liceană. Nici acum nu pot să uit primul meu ruj, care – bineînţeles – a fost de la casa franceză. Pe atunci, ca elevă, nu-ţi permiteai să-ţi cumperi oricând cosmetice şi făceam sacrificii pentru a strânge bugetul necesar achiziţionării de produse pentru make-up. De frică să nu se termine prea repede, rujul L’Oreal Paris nu îl foloseam decât la ocazii speciale, pe când mă duceam la aşa-numitele ceaiuri (acum se numesc party-uri). 🙂

De atunci, multă apă a curs pe Dâmboviţa, iar eu am rămas fidelă brandului. Dacă ai curiozitatea de a cotrobăi prin sertarele în care îmi ţin cosmeticele, trei sferturi din “comoară” poartă semnătura L’Oreal Paris. Da, ştiu, am o pasiune costisitoare. Dar, vă asigur, merită investiţia! Ori de câte ori folosesc un produs, nu rezist tentaţiei de a-l mirosi, iar aroma este aceeaşi pe care o ştiu dintotdeauna: acel parfum fin şi elegant specific brandului.

Premiul de astăzi ne ajută să avem un păr mai frumos şi mai rezistent: set L’Oreal Paris Elseve Arginine Resist x3 (şampon şi spray bifazic). Pentru a vă înscrie, veţi avea de îndeplinit următoarele condiţii:

  • să-mi lăsaţi un comentariu la acest articol în care să-mi spuneţi care a fost prima voastră întâlnire cu brandul L’Oreal Paris;
  • linkul de share public al acestui concurs.

OPŢIONAL – să urmăriţi Lola’s Box pe Instagram.

Concursul începe la ora publicării acestui post (ora 10.00) şi se încheie mâine dimineaţă, la ora 9.00.

Vă îmbrăţişez cu drag! Şi nu uitaţi: AMR 21 de cadouri până la Crăciun!

NOTĂ: Câştigătoarea premiului de ieri este Ioana Gramma.

Facebook Comments

Related Posts

27 thoughts on “Beauty Advent Calendar, ziua 4 – L’Oreal Paris/ÎNCHEIAT

  1. Primul produs de la L’oreal pe care l-am cumparat a fost balsamul si samponul

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.