Lola's Box

Iată că a sosit şi ziua cea mare, cea în care desprindem ultima filă din Beauty Advent Calendar şi în care ne pregătim de vizita lui Moş Crăciun. Este momentul în care vedem, după cadourile primite, cât de cuminţi am fost de-a lungul anului în viziunea Moşului. Dar, înainte de toate acestea, Lola’s Box v-a pregătit un ultim cadou.

Beauty Advent Calendar, Lola's BoxPovestea acestui Beauty Advent Calendar a început într-o după-amiază de noiembrie, la o cafea parfumată. Mi-am dorit să fiu şi mai aproape de voi, cititorii şi cititoarele mele, şi să vă mulţumesc, prin cadourile oferite, pentru că m-aţi citit, aţi comentat şi m-aţi apreciat de-a lungul anului. Şi, prin răspunsurile oferite la întrebările din Beauty Advent Calendar, am descoperit că multe dintre voi sunt cititoare fidele şi de tradiţie ale blogului Lola’s Box.

Pentru că lor nu le pot oferi cadouri – deşi mi-ar plăcea pentru că le merită cu prisosinţă -, nu pot rupe ultima filă din Beauty Advent Calendar fără să le mulţumesc şi celor care au fost alături de Lola’s Box în acest joc: Pick N Dazzle, Flormar, Orlov Jewellery, L’Oréal Paris, GiftExpert, INGLOT, Nivea, The Body Shop, Garnier, B.U. şi STR8 (prin The Cover), Syoss, Dove (prin Image PR), Cattier Paris, Belfiore, MAC Cosmetics.

Beauty Advent Calendar, Lola's BoxÎnainte de a rupe ultima filă din Beauty Advent Calendar mai am de îndeplinit o ultimă misiune: cadoul final. Este cadoul Lola’s Box, pe care una dintre cititoare îl va primi chiar în dimineaţa Crăciunului. Sau poate că îl va primi un cititor şi, la rândul lui, îl va oferi cuiva drag. Pentru a avea o şansă să-l primiţi, nu trebuie decât să-mi lăsaţi un comentariu în care să-mi spuneţi ce credeţi voi că se află în cutia-cadou. Nu uitaţi să includeţi în comentariu şi linkul de share public al articolului.

Concursul începe la ora publicării acestui post (ora 10.00) şi se încheie mâine dimineaţă, la ora 9.00.

Beauty Advent Calendar, Lola's BoxVă îmbrăţişez cu drag! Şi nu uitaţi: mâine dimineaţă, în ziua de Crăciun, tu poţi primi cadoul Lola’s Box!

NOTĂ: Câştigătoarea premiului de ieri este Loredana.

Facebook Comments

Related Posts

12 thoughts on “Beauty Advent Calendar, ziua 24 – Lola’s Box/ÎNCHEIAT

  1. Cred ca va contine un mini parfum si un set de produse cosmetice: ruj, mascara, oja, mini creme + burete de baie 🙂

    Multumim pentru concurs, sarbatori linistite!

  2. Craciun fericit si un an frumos si plin de realizari!
    Cred ca se afla produse cosmetice sau un parfum.
    Multumim pentru concurs.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.