Lola's Box

Au mai rămas patru zile până la Crăciun, deci mai sunt patru cadouri de oferit în Beauty Advent Calendar. De nenumărate ori v-am spus că prefer produsele de îngrijire cât mai naturale, aşa că darul pe care vin fac astăzi este unul bio, de la Belfiore.

Beauty Advent Calendar, day 21“Frumoasă, naturală, tu!” Sub acest slogan, magazinul online Belfiore promovează cosmetice bio care nu doar că întârzie procesul de îmbătrânire, ci ne ajută să arătăm superb zi de zi, într-un mod natural. În universul Belfiore, frumuseţea, echilibrul interior şi sănătatea merg mână în mână, iar cel mai important pas pe care îl putem face este reîntoarcerea la natură.

Deseori ne-am pus întrebarea de ce sunt atât de importante cosmeticele bio. Bazate pe extracte din plante, produsele bio au un rol benefic în regenerarea celulară. Un produs bio este acela care conţine ingrediente naturale (din regnul vegetal sau mineral) în proporţie de 95%, restul de 5% fiind ingrediente de sinteză autorizate – agenţi de conservare, dificil de înlocuit.

Beauty Advent Calendar, Gamarde, masca antiageFidel principiilor sale de a promova conceptul bio, Belfiore oferă clienţilor săi, din această toamnă, produsele GamARde, singura linie de fito-dermato cosmetice BIO care vă garantează 100% ingrediente naturale în compoziţie. Apa termală GamARde, care stă la baza tuturor produselor omonime, are efect calmant şi anti-iritant, Academia de Medicină din Franţa recunoscându-i proprietăţile dermatologice încă din anul 1841. În plus, uleiul de argan din compoziție le asigură acțiunea hidratantă, nutritivă, regenerantă şi anti-îmbătrânire.

Ce v-am ales drept cadou din oferta Belfiore? O mască reparatoare anti-îmbătrânire GamARde, ideală pentru tenul matur sau supus agresiunilor din mediul extern, care are nevoie de tratament antirid de două ori pe săptămână. Masca oferă o curăţare a porilor în profunzime, elimină eficient excesul de sebum şi impurităţile, stimulând regenerarea celulară. Se poate aplica pe faţă, gât şi decolteu. Poate celor mai tinere li se va părea prea devreme să folosească tratamentul, dar pielea nu refuză niciodată un plus de hidratare şi îngrijire.

Ca să primiţi cadoul, iată ce trebuie să faceţi:

  • lăsaţi-mi un comentariu cu linkul produsului bio preferat de pe site-ul Belfiore şi explicaţi-mi de ce vă place;
  • daţi like paginii Facebook Belfiore;
  • lăsaţi linkul de share public sub formă de comentariu la acest articol.

Să vă mai aduc aminte să mă urmăriţi pe Twitter (twitter.com/lolasbox) şi Instagram (instagram.com/lolasbox)? 🙂

Concursul începe la ora publicării acestui post (ora 10.00) şi se încheie mâine dimineaţă, la ora 9.00.

Vă îmbrăţişez cu drag! Şi nu uitaţi: AMR 4 cadouri până la Crăciun!

NOTĂ: Câştigătoarea premiului de ieri este Adriana Camelia Andraşescu Scrieciu.

Facebook Comments

Related Posts

6 thoughts on “Beauty Advent Calendar, ziua 21 – Belfiore/ÎNCHEIAT

  1. Mi-ar dori sa incerc acest produs; http://belfiore.ro/shop/gamarde/fluid-echilibrant-matifiant-ten-gras/. Pana acum nu am incercat niciunul de la acest brand insa acesta ar fi cel pe care l-as alege pentru prima data. Tenul meu este gras si cu unele imperfectiuni. Cel mai mult mi-as dori sa gasesc un produs care sa-mi tina sub control sebumul excesiv si in acelasi timp sa-mi tratez si imperfectiunile ramase in urma acneei.

    Share fb: https://www.facebook.com/cristina.ticu.3/posts/855854221101344?pnref=story

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.