Lola's Box

După scurta vacanţă prilejuită de week-end şi de Ziua Naţională, săptămâna începe de marţi, dar pentru voi este cea de-a doua zi din Beauty Advent Calendar. Deci este rost de un nou cadou pe care îl puteţi câştiga.

Beauty Advent Calendar, day 2Premiul zilei este oferit de Flormar Cosmetics, un brand care mie îmi este foarte drag pentru că suntem cam de aceeaşi vârstă, dar şi pentru explozia de culoare pe care ne-o oferă mereu prin produsele sale. În plus, şi preţurile sunt foarte prietenoase, aşa că nu vă trebuie un buget uriaş pentru a vă realiza un set de cosmetice Flormar.

În acest an, eu am testat câteva produse Flormar, despre care v-am şi povestit în review-uri: oja Black Dot BD04 a fost una din preferatele mele pe timpul verii, mai ales că îmi aducea aminte de plajă şi mare. Despre fardul de pleoape Missed in Heaven FB11 nu mai trebuie să adaug nimic, pentru că numele colecţiei spune totul: Color Madness.

Beauty Advent Calendar, Flormar CosmeticsDar să revenim la premiu. Pentru astăzi, cerinţele Beauty Advent Calendar sunt următoarele:

  • Să-mi lăsaţi un comentariu la acest articol cu produsul Flormar preferat (linkul de pe Flormar Cosmetics);
  • Linkul de share public al acestui concurs.
  • OPŢIONAL – să urmăriţi Lola’s Box pe Instagram.

Concursul începe la ora publicării acestui post (ora 10.00) şi se încheie mâine dimineaţă, la ora 9.00.

Vă îmbrăţişez cu drag şi sper să număraţi, împreună cu mine, zilele care de mai despart de Crăciun!

NOTĂ: Câştigătoarea primei zile este Oana Alexandru.

Facebook Comments

Related Posts

21 thoughts on “Beauty Advent Calendar, ziua 2/ÎNCHEIAT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.