Lola's Box

Mesagerul celei de-a 19-a zile din Beauty Advent Calendar este un porumbel auriu, care ne dă de veste că mai sunt doar şase zile până la Crăciun şi că aveţi pregătit un cadou frumos şi parfumat de la Dove.

Beauty Advent Calendar, day 19Adesea, părul este supus unor adevărate chinuri, indiferent că îl purtăm lung sau scurt. Interacţiunea părului cu vopseaua, spuma sau fixativul, cu peria sau pieptănul, cu clemele sau, în sezonul rece, cu o căciulă face ca podoaba capilară să aibă de suferit. De aceea, şi părul are nevoie de o atenţie sporită şi merită să fie îngrijit. Aşa că intră în scenă Dove

Gama de îngrijire Dove Hair Colour Repair Collection este compusă din şampon şi balsam, ce sunt create special pentru părul vopsit. Acestea îți vor lăsa părul curat și îngrijit, pentru ca tu să te bucuri de răsfățul suprem. La baza celor două produse se află formula COLOUR REVITALISER, care are darul de a menține culoarea strălucitoare a părului vopsit până la 10 săptămâni (testul vizează rezultatele obţinute cu şampon şi balsam Dove Colour Repair în comparaţie cu un şampon obişnuit).

Beauty Advent Calendar, Dove Hair Color Care CollectionDupă spălarea părului cu şamponul Dove Colour Repair, se aplică balsamul într-o cantitate mică pe lungimea firului de păr, până la vârfuri, dar se vor evita rădăcinile. Pentru rezultate optime, balsamul se va lăsa să acţioneze timp de un minut, după care se va clăti părul. Un ritual simplu, care nu mă îndoiesc că face parte din rutina fiecăreia dintre voi pentru îngrijirea podoabei capitale.

Cadoul de astăzi este reprezentat de un set Dove Hair Colour Repair, compus din şampon şi balsam, care are drept cadou o perie de păr. Pentru a primi cadoul, vă rog să-mi lăsaţi un comentariu în care să-mi spuneţi care este primul gând atunci când auziţi numele brandului Dove. Nu uitaţi să-mi lăsaţi şi linkul de share public al concursului.

Concursul începe la ora publicării acestui post (ora 10.00) şi se încheie mâine dimineaţă, la ora 9.00.

Vă îmbrăţişez cu drag! Şi nu uitaţi: AMR 6 cadouri până la Crăciun!

NOTĂ: Câştigătoarea premiului de ieri este Petronela Petty.

Facebook Comments

Related Posts

19 thoughts on “Beauty Advent Calendar, ziua 19 – Dove/ÎNCHEIAT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.