Lola's Box

Încă o dată, cadoul la Beauty Advent Calendar este o bijuterie Orlov, pentru că, nu-i aşa, ne aranjăm noi cât ne aranjăm, dar ne trebuie ceva care să ne facă şi mai strălucitoare.

Beauty Advent Calendar, day 16De când au ocupat cea de-a treia filă din calendarul nostru, bijuteriile Orlov au iscat numeroase întrebări din partea cititoarelor, mai ales că multe dintre ele nu au crezut că pot avea bijuterii atât de frumoase şi la preţuri accesibile.

Cine este pasionat de bijuterii – ce femeie nu este? – va descoperi că Orlov este un concept în care regăseşte mai multe tendinţe. Bijuteriile pot fi realizate din materiale foarte diverse – argint, aur, aramă, alpaca -, decoraţiunile sunt cu pietre preţioase sau semipreţioase. Nu de puţine ori, cele mai bune pietre din creaţiile unice ale brandului au fost aduse tocmai din îndepărtata Indie, acolo unde Gabriela – prietena mea din liceu – a mers pentru a se asigura de calitatea produselor pe care le achiziţiona: “Încrederea este ceva care se câştigă în timp, dar ceea ce vezi cu ochii tăi este lucru sfânt”.

Cum spuneam, preţurile sunt cât se poate de competitive, chiar accesibile, pentru că deviza Orlov este de a oferi valoare şi calitate la preţul corect. Pentru comenzile online, la primirea coletului aveţi posibilitatea de a verifica exactitatea comenzii şi calitatea produselor, după care puteţi efectua plata ramburs. În plus, transportul este gratuit pentru comenzi de minimum 150 lei, iar livrarea se face în 24 de ore dacă se plasează comandă până în ora 16.00.

Beauty Christmas Advent, Orlov, cercei cu micropaveCadoul de astăzi este o pereche de cercei cu micropave, al căror sistem de prindere este tip cui. Cine îi va primi în dar va avea cu ce să asorteze ţinuta pentru Crăciun sau Revelion. Pentru a te înscrie în concurs, spune-mi ce altă bijuterie Orlov de pe site ai asorta la cercei. Nu uitaţi să adăugaţi linkul de share public al concursului.

Concursul începe la ora publicării acestui post (ora 10.00) şi se încheie mâine dimineaţă, la ora 9.00.

Vă îmbrăţişez cu drag! Şi nu uitaţi: AMR 9 cadouri până la Crăciun!

NOTĂ: Câştigătoarea premiului de ieri este Fonodi Erika.

Facebook Comments

Related Posts

6 thoughts on “Beauty Advent Calendar, ziua 16 – Orlov Jewellery/ÎNCHEIAT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.