Lola's Box

Vremea capricioasă a iernii îşi poate lăsa amprenta asupra tenului nostru, care îşi pierde din calitate şi astfel pot apărea ridurile. Motiv pentru care cadoul de astăzi din Beauty Advent Calendar vine de la L’Oreal Paris şi ne ajută să combatem problemele de ten.

Beauty Advent Calendar, day 14Laserul este la modă şi aproape orice se poate corecta cu ajutorul luminii amplificate prin emisia stimulată de radiaţii. Şi totuşi… Tratamentul cu laser primeşte o provocare majoră din partea unei îngrijiri antirid. L’Oreal Paris a testat, în premieră, eficacitatea cremei pe care ne-o propune pentru combaterea ridurilor cu tratamentele laser de ultimă generaţie, recunoscute de medici pentru eficienţa lor. După primele şapte zile, “şanţurile” s-au redus, pentru ca – la finalul primelor patru săptămâni – pielea să fie vizibil mai fermă.

Beauty Advent Calendar, L'Oreal Paris, ser Revitalift Laser X3Beauty Advent Calendar, L'Oreal Paris, ser Revitalift Laser X3Crema corectoare pentru zona ochilor are o textură proaspătă şi fluidă, ceea ce îi permite să se absoarbă rapid. Dar care sunt secretele acestei eficienţe? Inovaţia majoră a laboratoarelor L’Oreal Paris este asocierea unică de activi antirid foarte concentrați:

  • acidul hialuronic divizat – pătrunde foarte rapid în piele pentru a repara ridurile;
  • o concentraţie de 3% de Pro-Xylane – cel mai mare nivel întâlnit într-o cremă a brandului francez, ceea ce stimulează regenerarea în profunzime a pielii.

Poate că unele dintre voi vă gândiţi că nu aveţi nevoie de un serum pentru ochi, fiind tinere şi neavând probleme cu ridurile. Dar ascultaţi un sfat: mai devreme sau mai târziu, ridurile nu iartă pe nimeni şi este mai uşor să preîntâmpini decât să repari. Aşa că nu v-ar strica un serum L’Oreal Paris Revitalift Laser X3 pe care să-l folosiţi cu spor. Tot ce trebuie să faci este să laşi un comentariu în care să-mi spui ce produs L’Oreal Paris ai folosit – preferabil pentru îngrijirea tenului. Adaugă şi linkul share-ului public al concursului şi – eventual – urmăreşte-mă pe Instagram şi Twitter.

Concursul începe la ora publicării acestui post (ora 10.00) şi se încheie mâine dimineaţă, la ora 9.00.

Vă îmbrăţişez cu drag! Şi nu uitaţi: AMR 11 cadouri până la Crăciun!

NOTĂ: Câştigătoarea premiului de ieri este Mirabela Maria.

Facebook Comments

Related Posts

8 thoughts on “Beauty Advent Calendar, ziua 14 – L’Oreal Paris/ÎNCHEIAT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.