Lola's Box

Deseori v-am împărtăşit secretele bunătăţilor pe care le găsiţi la GiftExpert. Prietena noastră Amalia v-a pregătit un cadou frumos de la Scottish Fine Soaps şi de astăzi intrăm în cea de-a două jumătate a Beauty Advent Calendar, semn că suntem din ce în ce mai aproape de Crăciun.

Beauty Advent Calendar, day 13V-am povestit de multe ori despre minunăţiile pe care le găseşti în magazinul online GiftExpert. Indiferent că a fost vorba de o aniversare, o onomastică sau un moment special din partea rudelor, prietenilor sau a altor persoane dragi, de fiecare dată am reuşit să găsesc un cadou frumos, iar ambalajul… Ei bine, aproape că nu a fost cadou pe care să-l ofer şi să nu aud replica “Este atât de frumos ambalat încât îmi vine să nici nu-l deschid”.

Beauty Advent Calendar, Scottish Fine Soaps esenţă baie trandafir & muşcatăO baie relaxantă este tot ceea ce-ţi doreşti la finalul unei zile istovitoare. Sau, de ce nu?, ai nevoie de momentele tale de linişte şi răsfăţ, aşa că nimic nu poate fi mai potrivit decât o cadă plină cu apă parfumată cu esenţă de baie. Pentru cadoul de astăzi, GiftExpert vă îmbie cu un parfumul plin de feminitate, în care aroma dulce de trandafir se întrepătrunde cu notele de iasomie, muşcată şi ylang-ylang. După o baie cu multă spumă parfumată, pielea va rămâne mai fină şi mai netedă.

Visaţi frumos, nu-i aşa? Ei, bine, imaginaţia voastră va fi pusă la încercare pentru cadoul zilei. Să presupunem că aţi face cadou crema de baie Scottish Fine Soaps cu esenţă de trandafir şi muşcată. Alături de aceasta, ce alt produs din magazinul GiftExpert aţi mai oferi? Linkul produsului mi-l lăsaţi într-un comentariu, împreună cu linkul share-ului public al concursului.

Concursul începe la ora publicării acestui post (ora 10.00) şi se încheie mâine dimineaţă, la ora 9.00.

Vă îmbrăţişez cu drag! Şi nu uitaţi: AMR 12 cadouri până la Crăciun!

NOTĂ: Câştigătoarea premiului de ieri este Iuliana Simona Ghizdavu.

Facebook Comments

Related Posts

9 thoughts on “Beauty Advent Calendar, ziua 13 – GiftExpert/ÎNCHEIAT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.