Lola's Box

Pentru astăzi, Beauty Advent Calendar a conspirat cu Syoss şi v-a pregătit un cadou despre care putem spune, fără teama de a greşi, că este frumuseţe la puterea a cincea. Aşa că pregătiţi-vă de o provocare interesantă…

Beauty Advent Calendar, day 12În ultima perioadă, din cauza lipsei tot mai acute de timp, ne dorim ca produsele de îngrijire a părului să ne ofere performanţe superioare, pe de-o parte, şi beneficii multiple, pe de altă parte. Conform studiilor, 40% dintre femei îşi doresc ca părul lor să aibă volum şi să fie mai dens după ce folosesc produsele de îngrijire. Aşa că Syoss vine să ne ofere o mare mână de ajutor cu o gamă nouă: Full Hair 5.

Dezvoltate şi testate împreună cu stiliştii, acest produse Syoss stimulează creşterea părului, împiedică tendinţa de cădere din cauza ruperii, fortifică firul de păr şi conferă părului densitate şi un volum vizibil îmbunătăţit. Pentru cele care au părul subţire şi fără volum, şamponul şi balsamul Full Hair 5 sunt o adevărată mană cerească pentru că acţionează în profunzime, asupra structurii firului de păr, prin infuzia de Panthenol.

Beauty Advent Calendar, Syoss Full Hair 5Beauty Advent Calendar, Syoss Oleo IntenseGama nu ar fi fost completă fără să cuprindă şi produse Syoss de aranjare a părului. Sprayul fixativ şi spuma modelatoare din gama Full Hair 5 fac părul să fie mai bogat, îi oferă volum, dar şi fixare până la 48 de ore şi au efect prin care podoaba capilară nu devine plată. Fixarea este puternică, astfel că vom putea realiza coafuri care să rivalizeze cu cele de la coafor.

Cadoul pregătit de Syoss va cuprinde şi o vopsea de păr, aşa că acum vine provocarea despre care vă vorbeam la început. Întrebare: dacă ar fi să vă schimbaţi culoarea părului, pentru ce nuanţă aţi opta? Răspunsul îl aştept sub formă de comentariu şi nu uitaţi să adăugaţi şi linkul de share public al concursului. A, să nu uit: puteţi urmări Lola’s Box atât pe Instagram, cât şi pe Twitter.

Concursul începe la ora publicării acestui post (ora 10.00) şi se încheie mâine dimineaţă, la ora 9.00.

Vă îmbrăţişez cu drag! Şi nu uitaţi: AMR 13 cadouri până la Crăciun!

NOTĂ: Câştigătoarea premiului de ieri este Alexandra Ioana.

Facebook Comments

Related Posts

16 thoughts on “Beauty Advent Calendar, ziua 12 – Syoss/ÎNCHEIAT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.