Lola's Box

Dragele mele, Beauty Advent Calendar a ajuns la cea de-a 11-a filă, iar cadoul vine de la un brand pe care multe dintre noi – şi domnii, cu siguranţă – îl asociem cu reclama de la mijlocul anilor ’90: B.U. Şi care ne vrea Trendy.

Beauty Advent Calendar, day 11Au trecut aproape două decenii de când Eva Herzigova, celebrul fotomodel de origine cehă, deschidea uşa frigiderului pentru a-şi lua apa de toaletă preferată, B.U. Anii au trecut şi brandul s-a dezvoltat, astfel că acum rafturile magazinelor ne întâmpină cu geluri de duş sau deo spray. Mai mult, şi gamele s-au extins, motiv pentru care este greu să nu-ţi găseşti un produs care să nu-ţi fie pe plac, indiferent de vârstă, gusturi sau ten.

Pentru sezonul sărbătorilor, B.U. a creat pachete speciale care celebrează spiritul tânăr şi vesel. Fiecare pachet spune o poveste şi caută o anumită stare de spirit pe care să o învăluie într-o stare de bine, parfumată. Şi pentru că îi place să fim în tendinţe chiar şi în perioada Crăciunului, B.U. ne propune Trendy, parfumul celor cu încredere în sine şi care cunosc puterea unui zâmbet.

Beauty Advent Calendar, B.U. TrendyNonconformismul, spiritul tânăr şi dinamic ce se bucură de fiecare clipă sunt calităţile scoase în evidenţă de accentele de mandarină şi măr ale gamei B.U. Trendy. Latura artistică a persoanelor “trendy” este evidenţiată prin notele de mijloc, liliac şi bujor, iar pasiunea pentru frumos se regăseşte în clasica mireasmă a trandafirului. Moscul şi lemnul de santal completează perfect amestecul de arome proaspete şi delicate.

Cu siguranţă, fiecare dintre voi aţi folosit la un moment dat – poate că încă mai folosiţi – B.U., iar de sărbători vreau să fiţi Trendy. Aşa că vă aştept cu un comentariu care să includă, pe lângă linkul share-ului public al concursului, şi prima voastră experienţă cu B.U. A, să nu uit: puteţi urmări Lola’s Box atât pe Instagram, cât şi pe Twitter.

Concursul începe la ora publicării acestui post (ora 10.00) şi se încheie mâine dimineaţă, la ora 9.00.

Vă îmbrăţişez cu drag! Şi nu uitaţi: AMR 14 cadouri până la Crăciun!

NOTĂ: Câştigătoarea premiului de ieri este Kleo.

Facebook Comments

Related Posts

20 thoughts on “Beauty Advent Calendar, ziua 11 – B.U. Trendy/ÎNCHEIAT

 1. Share: https://www.facebook.com/Dulcikanik1.veve/posts/910746118955763?pnref=story
  instagram: anamariagurgu; twitter: @dulcikanik1
  Am incercat B.U. pentru prima data acum vreo 5 ani cred. Imi aduc aminte ca era un deodorant ca cel din poza si m-am indragostit de parfumul lui. Isi facea bine treaba tine sub control transpiratia iar mirosul placut persista foarte mult. De atunci de cate ori am ocazia folosesc B.U. deodorant pentru ca sunt printre cele mai bune, parerea mea. Si parfumurile se ridica destul de sus si persita chiar mai mult decat unele parfumuri scumpe.

 2. b.u.a fost cand am incercat un spray b.u. cand eram mai mica,tot trendy,stiu ca miroase frumos,iar dupa aceea am primit cadouri cu produse b.u.,parfum si spray,rockmantic si sexy.aceste 3 arome le stiu,pe celelalte nu. 😉 b.u.a fost cand am incercat un spray b.u. cand eram mai mica,tot trendy,stiu ca miroase frumos,iar dupa aceea am primit cadouri cu produse b.u.,parfum si spray,rockmantic si sexy.aceste 3 arome le stiu,pe celelalte nu. 😉

 3. Buna!!!
  tw: @nadiacandrea
  share: https://www.facebook.com/nadiaalina.candrea/posts/910073495679327?pnref=story
  Primul deodorant BU l-am avut undeva, la sfarsit de liceu, se intampla in urma cu peste 15 ani…Mi-a placut dintotdeauna, preferatul meu a fost si este Wild (galben) si de el se leaga nenumarate amintiri din adolescenta, primul “iubit”, discotecile de sambata seara si hainele…second hand, la vremea aceea 🙂
  MUltumesc!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.