Lola's Box

Advent calendarul este un calendar special prin care numărăm zilele până la Crăciun. Şi pentru că este un blog de beauty, Lola’s Box îţi propune un Beauty Advent Calendar. Cu premii zi de zi, până la Crăciun.

Beauty Christmas Advent Calendar, day 1De-a lungul anului, voi, cititoarele mele, sunteţi cele care mă răsfăţaţi prin faptul că zi de zi sunteţi alături de mine şi de blog. Îmi împărtăşiţi textele, mă apreciaţi, îmi spuneţi opiniile voastre şi transmiteţi mai departe mesajele Lola’s Box. Acum, în decembrie, este rândul meu să vă întorc aceste favoruri şi cel mai bine o pot face cu premii frumoase.

Aşa că zi de zi, până pe 24 decembrie, voi acorda câte un premiu Beauty Advent Calendar – fie prin tragere la sorţi, fie pentru cel mai interesant răspuns la întrebarea zilei. Câştigătoarea va fi anunţată a doua zi, împreună cu noul concurs.

Acum că v-am dezvăluit surpriza, să vă spun şi care este cadoul primei zile din Beauty Advent Calendar: Dazzling Box de la Pick N Dazzle. Nu a trecut mult timp de când v-am povestit despre noile beauty boxuri Pick N Dazzle. Pe mine una m-au cucerit pe deplin şi m-am gândit că şi altcuiva i-ar face plăcere să testeze minunăţiile din cutiuţa magică.

Beauty Advent Calendar, Pick'n'Dazzle - Dazzling BoxAşadar… Pentru astăzi, cerinţele Beauty Advent Calendar sunt următoarele:

1. Să vă creaţi Profilul Beauty: http://pickndazzle.com/beauty-profile.
2. Să-mi lăsaţi un comentariu la acest articol cu:

  • Numele şi adresa de e-mail cu care v-aţi creat Beauty Profile.
  • Linkul de share public al acestui concurs.
  • OPŢIONAL – să urmăriţi Lola’s Box pe Instagram. Vă puteţi înscrie şi la newsletter, astfel că zilnic veţi fi la curent cu informaţiile noi. 

Concursul începe la ora publicării acestui post (ora 10.00) şi se încheie mâine dimineaţă, la ora 9.00.

Vă îmbrăţişez cu drag şi sper să număraţi, împreună cu mine, zilele care ne mai despart de Crăciun!

Facebook Comments

Related Posts

34 thoughts on “Beauty Advent Calendar, ziua 1/ÎNCHEIAT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.