Lola's Box

După o vară toridă, toamna vine cu “bunătăţi” din ce în ce mai fine. Boots România a relansat gama Beautiful Skin No7, cea mai bine vândută din Marea Britanie.

Cunoşteam marca Boots de la “prietenele mele” de la Sensiblu, dar acum m-am îndrăgostit iremediabil de produsele Beautiful Skin.

Pe primul loc este Protect & Perfect Serum, intră rapid în piele şi dă strălucire tenului. Textură fină, ca de catifea. L-am încercat la relansare şi imediat am văzut efectul. Având un ten mixt, fug de cremele şi serurile care îmi lasă pielea lucioasă şi senzaţia de grăsime pe faţă. Aseară, după ce m-am demachiat, am aplicat Protect & Perfect! Cea mai bună oglindă a mea este soţul meu, care mă critică mereu: “Iar ţi-ai luat chentze-fintze? În curând nu o să mai intrăm în baie”. Ei bine, aseară mi-a spus: “Cu te-ai dat? Ţi s-a luminat fata”.

Dimineaţă am reluat operaţiunea şi a avut acelaşi efect. Gama Beutiful Skin No7 promite o piele mai sănătoasă şi mai strălucitoare în 14 zile. Sincer, chiar dacă am folosit produsele doar de două ori, m-au convins că sunt în stare să facă minuni.

Pe locul al doilea în preferinţele mele este Vitality Eye Roll-on, care îndepărtează instant urmele de oboseală din jurul ochilor. Eu, care m-am “născut” cu cearcăne, mă declar supermulţumită de efect, mai ales după ce am încercat zeci de produse care îmi promiteau ştergerea instantanee a cearcănelor. La un moment dat luasem în calcul chiar şi o mică intervenţie de injectare cu botox, pentru dispariţia urâtelor cercuri albăstrui din jurul ochilor. Ceea ce m-a oprit a fost faptul că trebuie să repet procedura la un anumit interval.

Produsul de la Boots s-a ţinut de cuvânt şi chiar a îndepărtat cearcănele mele – în proporţie de 90% -, îmi plac biluţele de masaj (aşa-numitul roll-on) de la capătul tubului, care ajută la stimularea circulaţiei sangvine, un lucru bun pentru pielea subţire din jurul ochilor.

Mi-a plăcut şi faptul că toate cremele de zi au SPF 15 şi 5 stele UVA, nu se gândesc doar la efectul imediat, ci şi la viitor, la o piele sănătoasă. Ingredientele principale din aceasta gamă sunt vitamina C, vitamina E şi amestec de minerale.

Mie îmi plac produsele care se ţin de cuvânt! Vouă? Aţi încercat ceva din gama Beautiful Skin No7?

Facebook Comments

Related Posts

4 thoughts on “Beautiful Skin No7, promisiune respectată

    1. Bravo! Sunt sigura ca nu ne va dezamagi nici dupa 14 zile! Farmacista de la Sensiblu il foloseste de ceva vreme, din cate am inteles, Ea este mare fan Boots. Ceva de genul “Sunt fan. Am toate albumele” (precum intr-o alta reclama) Acum vrea sa ma convinga sa incerc si BB Cream, dar pentru moment bugetul pentru creme a intrat in “red zone”. Mai ales ca mi-am comandat si produse Ciaté de pe afara… Care au cam”gaurit” buzunarul….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.