Lola's Box

Hello girls! Primăvara este la putere, soarele ne răsfaţă din ce în ce mai mult, aşa că avem tot mai multă energie. Dacă nu ştii cum să o consumi, B.U. te provoacă să intri în My Secret Mission.

B.U. My Secret Mission appParfumul My Secret, cea mai nouă creaţie a brandului B.U., se adresează femeilor pline de energie, gata să cucerească oraşul prin entuziasm şi curaj. Dar ce farmec ar avea toate aceste calităţi, dacă nu sunt puse în valoare într-o misiune secretă?

This slideshow requires JavaScript.

My Secret Mission este provocarea pe care B.U. o ridică fanilor săi în cadrul unei aplicaţii pe pagina de Facebook B.U. România. Utilizatorii aplicaţiei se transformă în agenţi secreţi, iar misiunea lor este să o ajute pe fata B.U. să cucerească băiatul visurilor sale. Interactivă, aplicaţia oferă experienţa pregătirii B.U. Girl pas cu pas pentru prima întâlnire, astfel că agenţii au de trecut prin mai multe niveluri ale misiunii.

B.U. girlCinci etape, peste 70 de premii şi marele premiu
Aplicaţia este formată din cinci etape, fiecare cu câte o probă obligatorie şi una opţională ce poate ajuta agentul secret să câştige un număr cât mai mare de puncte. Acestea se pot transforma în cele peste 70 de premii săptămânale compuse din produse B.U., jurnale cu pix, vouchere Meli Melo, truse pentru machiaj Sephora şi tricouri My Secret. Dacă sunt finalizate cele cinci etape, concurenţii sunt automat înscrişi pentru marele premiu. În urma jurizării, aceştia pot câştiga un total makeover şi o şedinţă foto profesionistă.

Idei de cadouri, B.U. MySecret, gamă completăMy Secret este parfumul celor îndrăzneţe. Dulce şi condimentat, acesta descrie prin notele sale fructate, de iasomie şi vanilie, fragmente din jocul pe care-l dansează fata B.U. My Secret Mission este un capitol din povestea acesteia. Cu o grafică girlie şi atrăgătoare, fiecare etapă este o parte din ritualul preîntâlnire, iar agentul secret este cel care hotărăşte scenariul şi este invitat să-şi demonstreze creativitatea.

Nu pierde timpul şi demonstrează-ţi calităţile de agent secret. My Secret Mission trebuie finalizată până la 3 mai 2015.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.