Lola's Box

Dacă nu aţi aflat încă, Aviaţiei Wellness Center este cel mai nou loc de refacere ce s-a deschis în partea de nord a Capitalei. Centrul este locul unde sportul şi relaxarea sunt la ele acasă şi, în plus, o poţi face cu întreaga familie.

This slideshow requires JavaScript.

Nici nu ştiu despre ce să vă povestesc mai întâi. Despre plaja artificială sau despre baby spa? Despre sala de sport, echipată cu aparate Cybex, sau despre cursurile de aerobic, de balet, de kangoo jumps, de indoor cycling? Pe mine m-a impresionat că au un loc de joacă pentru copii – te duci să faci sport şi în tot acest timp copilul se joacă în voie. Pentru părinţii ocupaţi, dar care vor să se menţină în formă, locul este un colţ de rai.

Salina este de asemenea un mare avantaj. Cele care avem copii ştim că acum începe perioada virozelor şi, bineînţeles, cea mai eficientă metodă o reprezintă aerosolii. Nu ştiu cum este la alţii, dar pentru noi este un adevărat chin să îl pun pe cel mic la aparatul cu aerosoli – chinul este şi pentru el, şi pentru noi, părinţii. Ei bine, la Aviaţiei Wellnes Center îl poţi băga la salină, cu sare de Himalaya, iar o oră petrecută acolo echivalează cu 24 de ore într-o salină normală. Nu cred că trebuie să vă mai înşir beneficiile salinei, le cunoaştem cu toţii.

This slideshow requires JavaScript.

Fetelor care îşi doresc un bronz sănătos şi pe parcursul iernii le recomand plaja artificială, unde sistemul Suntech imită chiar şi stadiile solare, astfel încât expunerea să fie graduală, de la răsărit până la apus. Spre deosebire de soarele estival, razele ultraviolete lipsesc cu desăvârşire şi nici nu trebuie să facem acea pauză între orele 11.00 şi 16.00.

Baby spa include şi o piscină destinată exclusiv programelor acvatice pentru copiii între 0 şi 3 ani, unde cei mici sunt supravegheaţi de personal calificat. O noutate este că piscina nu este curăţată cu clor, substanţă care provoacă usturime la nivelul ochilor şi care usucă pielea, ci cu raze ultraviolete, iar apa este schimbată aproape permanent – nu mă întrebaţi cum, pentru că sistemul este complicat şi nu am reuşit să reţin în amănunt. 🙂

This slideshow requires JavaScript.

Aşa că… Dacă vă doriţi relaxare cu întreaga familie, vă recomand cu căldură Aviaţiei Wellness Center.

XOXO

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.