Lola's Box

După cum aţi observat pe Facebook, am fost plecată la cea mai mare expoziţie de beauty din Europa: Cosmoprof Bologna. Acest lucru a fost posibil datorită Pick N Dazzle, care constant caută produse noi şi inovatoare pe care să le găsim, full size, în deja celebra cutie de frumuseţe.

Imaginaţi-vă un loc unde sunt peste 2.500 de expozanţi, unde găseşti produse de beauty de la unghii la păr şi tot ce îţi poţi imagina. Cu toate că am fost şi anul trecut, am rămas impresionată şi de data aceasta de oferta standurilor. O lume pestriţă – de la japonezii foarte respectuoşi la italienii gălăgioşi sau românii timizi – în care toţi au expus ce aveau mai bun. Împreună cu Pavlina Marinova (CEO Pick N Dazzle) şi Gabriela Stan (director de operaţiuni) am parcurs 32 de kilometri pe culoarele expoziţiei. Nu a fost puţin, mai ales că ne-a învârtit într-un spaţiu relativ redus…

Cosmoprof Bologna, Anne & GabrielaÎn timp ce Pavlina a negociat şi a căutat prin marea de produse ce este mai bun pentru cutiuţele noastre, noi am apucat să mai şi admirăm câte ceva din marea de culoare şi arome de la Cosmoprof Bologna. De la parfumurile Palatului Versailles sau masca cu colagen de peşte până la produsele “verzi”, cosmetice şi creme, toate au fost analizate în amănunt – mulţi expozanţi au aflat de la noi că în România sunt femei îndrăgostite de piaţa de beauty şi vor produse de calitate.

Cosmoprof Bologna, mască de ochi

Cosmoprof Bologna, Madame de Montespan eau de parfum

În prima zi am pus accentul pe parfumuri. Am găsit parfumul Doamnei de Montespan, venit direct de la curtea Regelui Soare, cu un ambalaj deosebit şi cu povestea celebrei amante. Este un produs high-end, dar am o presimţire că în curând îl vom vedea pe site-ul Pick N Dazzle. 🙂 Parfumuri de designer cu multa muncă în spate, parfumuri din Dubai, parfum pentru păr care hidratează şi hrăneşte părul. Bineînţeles că le-am testat pe toate, astfel că la sfârşitul zilei miroseam toate precum o drogherie. 🙂

Parfumuri cu reţete originale de la curtea Regelui Soare
Parfumuri cu reţete originale de la curtea Regelui Soare
Parfumuri «made in Dubai»
Parfumuri «made in Dubai»
Parfum franţuzesc
Parfum franţuzesc

A doua zi a fost ziua de makeup. A fost o treaba de “categoria grea”, pentru că Pavlina este foarte pretenţioasa când este vorba de alegerea produselor de makeup. Se uită cu mare atenţie la ingrediente şi vrea ca totul să fie bun pentru sănătatea tenului clientelor Pick N Dazzle. Şi credeţi-mă pe cuvânt: nu îi scapă nimic! 🙂 Eu, asemenea celor mai multe femei, eram fascinată de ambalaj şi culori, însă Pavlina se uita la date concrete.

Cosmoprof Bologna, ambianţă

Am vizitat şi companiile româneşti, iar Cosmetic Plant a fost una dintre ele, fiind primite cu bucurie şi entuziasm. Am ţinut să o duc pe Pavlina la standul lor pentru a-i arăta gama LiftUp – mi se pare senzaţională, iar serumul primit i l-am dat Pavlinei să-l testeze. Deja am primit feedback pozitiv de la ea în ceea ce priveşte minunile pe care le oferă tenului.

Am vizitat şi standurile celor care deja se regăsesc în cutiile Pick N Dazzle pentru a vedea ce noutăţi au în portofoliu. Ştiţi mănuşa demachiantă Glov din cutiile Pick N Dazzle? Ei bine, directorul general Monika Zochowska avea pregătită câte o mică atenţie pentru jurnalişti şi bloggeri – asta pentru a înţelege cum văd alţii relaţia cu presa – şi mi-a oferit un cadou special. Despre ce am primit vă voi povesti data viitoare.

Cosmoprof Bologna, Glow

Au fost patru zile de căutări, de discuţii şi negocieri. Cu siguranţă, multe dintre produsele pe le-am văzut, le-am testat şi le-am mirosit le vom găsi – din această vară – în beauty boxurile Pick N Dazzle. Ştiu că Pavlina le va alege pe cele mai bune. Acum stau şi eu cu sufletul la gură, ca şi voi, să văd ce va fi nou în portofoliul lor.

PS: Pun pariu că, în cutie, sigur apar nişte măşti cu colagen de peşte şi parfumuri franţuzeşti. 🙂

This slideshow requires JavaScript.

Facebook Comments

Related Posts

8 thoughts on “Şi iar am fost în aventură cu Pick N Dazzle!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.