Lola's Box

Vara, când soarele puternic este un factor suplimentar de stres, îngrijirea tenului necesită o atenţie suplimentară, motiv pentru care Avene ne oferă două soluţii salvatoare.

Eau Thermale Avene Hydrance Optimale

Eau Thermale Avene Hydrance Optimale

Pentru ca beauty case-ul nostru să fie unul cât mai compact, mereu ne dorim produse all-in-one eficiente: să hidrateze, să protejeze împotriva razelor UV, să uniformizeze culoarea pielii şi să redea strălucirea sănătoasă. Toate aceste dorinţe pot fi îndeplinite de Hydrance Optimale Teintée printr-o acţiune triplă.

Produsul a fost conceput special pentru a proteja pielea de factorii externi ce afectează tenul în perioada verii, menţinând aspectul proaspăt şi sănătos indiferent de vreme. Datorită conţinutului bogat de apă termală Avene şi agenţilor de hidratare, crema asigură o hidratare de lungă durată, în timp ce sistemul de fotoprotecţie SPF30 protejează eficient împotriva efectelor nocive ale soarelui. În plus, amestecul subtil de pigmenţi minerali şi de luminozitate cu texturi perlate îmbunătăţeşte şi luminează în mod natural aspectul pielii.

Gama de produse Hydrance Optimale este compusă din două texturi şi oferă soluţii adaptate la fiecare tip de piele:

  • Bogată – pentru piele uscată/foarte uscată, catifelată la atingere pentru un confort maxim;
  • Lejeră – pentru ten normal/mixt, îmbogăţită cu o pulbere matifiantă pentru finisaj perfect.

Eau Thermale Avene Hydrance Optimale

Hydrance Optimale Teintée de la Avene îl găsiţi în farmacii – preţ recomandat 65 de lei.

Eau Thermale Avene Tolerance Extreme

Eau Thermale Avene Tolerance Extreme, emulsie & cremăChiar şi în cazul unei îngrijiri eficiente, pielea trebuie să respire. Şi pentru că simplitatea este cea mai potrivită soluţie, tot ce este mai bun pentru piele vine din interior. Experienţa Laboratoarelor Dermatologice Avene a fost folosită pentru crearea noii game Tolerance Extreme, realizată prin imitarea fiziologiei pielii. Conceptul de cosmetică sterilă, ingredientele fiziocompatibile şi textura foarte fină au stat la baza primelor produse hidratante pe bază de fuziune.

Tolerance Extreme este o gamă inovatoare, formulată cu ingrediente active, special selectate pentru puritatea, toleranţa ridicată şi eficacitatea lor. Gama oferă o îngrijire completă a tenului, pentru o piele catifelată şi echilibrată:

  • loţiune de curăţare – curăţă şi demachiază pielea sensibilă dimineaţa şi seara;
  • emulsie pentru ten normal/mixt – datorită texturii sale lăptoase se topeşte imediat pe piele pentru a o hidrata, respectând echilibrul acesteia;
  • cremă pentru ten uscat – cu o textură mai onctuoasă, lasă o senzaţie catifelată, confortabilă pe piele.

Eau Thermale Avene Tolerance Extreme, loţiune de curăţareGama Tolerance Extreme de la Avene poate fi găsită în farmacii.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.