Lola's Box

Indiferent de sezon, tenul nostru merită o îngrijire perfectă. Aşa că trebuie să facem tot posibilul pentru a-i oferi hidratare intensivă, revitalizare şi protecţie antiîmbătrânire. Da, da, şi antiîmbătrânire. Oricât încercăm să facem abstracţie de acest aspect, pielea suferă schimbări şi poate să-şi piardă din frumuseţe dacă nu intervenim la timp.

APIVITA AQUA VITA cremă hidratantă pentru ten foarte uscatApa face parte din viaţa noastră, în forme dintre cele mai diverse şi mai mult decât ne dăm seamă, uneori. Este elementul care menţine sănătatea celulelor, asigură funcţionarea pielii şi sporeşte fermitatea, astfel că oferă protecţie împotriva îmbătrânirii premature. Deshidratarea reprezintă motivul principal al îmbătrânirii premature, motiv pentru care este importantă o protecţie timp de 24 de ore.

Pe lângă hidratarea intensivă, pielea are nevoie şi de factori antioxidanţi. Noua gamă AQUA VITA pe care ne-o propune APIVITA reprezintă o soluţie completă de hidratare intensivă (datorită fitoendorfinelor din vitex), revitalizare (cu ajutorul uleiului esenţial de muşcată) şi protecţie împotriva îmbătrânirii premature (prin extractul de propolis, patentat de APIVITA şi premiat). Şi amănuntul cel mai interesant este că noile creme au 98% ingrediente naturale.

Vitex (Vitex Agnus Castus) – plantă medicinală conform lui Hipocrate
Vitexul este bogat în fitoendorfine, similare betaendorfinelor din organismul uman, care au rol de a hidrata şi de a calma pielea. Hipocrate folosea vitexul pentru a trata umflăturile şi inflamaţiile. Includerea fitoendorfinelor din vitex în ciclodextrină asigură stabilitatea şi performanţa în mai multe planuri, în timp ce încapsularea ciclodextrinei în lipozomi asigură eficacitatea în straturile adânci ale pielii.

APIVITA AQUA VITA cremă hidratantă pentru ten normal & uscatExtract de propolis – inovaţie APIVITA brevetată şi premiată
Această metodă inovatoare presupune extracţia şi încapsularea polifenolilor şi a flavonoidelor propolisului. În premieră, substanţele active sunt încapsulate în ciclodextrină pentru a obţine concentraţia maximă şi stabilă a flavonoidelor şi a polifenolilor. Produsul final este un extras cu proprietăţi antioxidante puternice care cresc vitalitatea celulelor şi protejează pielea împotriva îmbătrânirii premature. Studiile de laborator demonstrează eficacitatea sa în protejarea celulelor împotriva factorilor dăunători ai mediului şi menţinerea vitalităţii lor. (Extract Propolis / Propolis Extract, Brevet nr. 1007520)

Ceai grecesc de munte (Sideritis syriaca – Malotira)
Apa folosită în compoziţia cremelor a fost înlocuită cu o infuzie de ceai grecesc de munte, o nouă inovaţie APIVITA. Infuzia ceaiului de munte oferă o activitate antioxidantă superioară celei asigurate de ceaiul verde.

Ulei esenţial de muşcată 100% organic (Geranium Graveolens)
Muşcata prezintă un efect benefic atât asupra pielii, cât şi asupra dispoziţiei. Se recomandă pentru piele sensibilă (dermatită, eczemă), prezintă proprietăţi curative, reglează secreţia de sebum, revitalizează şi oferă un aspect radiant. În ceea ce priveşte dispoziţia, aceasta stimulează, revitalizează, linişteşte sistemul nervos şi oferă o stare de bine şi de echilibru.

APIVITA AQUA VITA cremă hidratantă pentru ten gras & mixtNoua gamă AQUA VITA pe care ne-o propune APIVITA este guvernată de trei standarde:

  • NATURAL – datorită compoziţiei care ajunge până la 98% ingrediente naturale, nu conţine conservanţi, silicon, ftalaţi, propilen glicol, butilen glicol sau ulei mineral. Inclusiv ambalajul este unul ecologic, din hârtie biodegradabilă care nu a fost supusă clorinării.
  • EFICIENT – 20 de studii au arătat că stimulează producerea de proteine cu 58%, îmbunătăţeşte hidratarea cu 21%, reduce pierderea de apă transepidermală cu 18% şi îmbunătăţeşte elasticitatea cu 16%.
  • HOLISTIC – hidratează, protejează împotriva factorilor de mediu şi îmbătrânirii premature şi are un impact pozitiv asupra dispoziţiei.
Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.