Lola's Box

Spray apă termală JonzacGata, de astăzi am intrat în cea de-a doua lună de vară, iar soarele îşi face de cap şi ne “bombardează” zilnic cu săgeţi. Căldura devine din ce în ce mai greu de suportat şi nu mai este decât un pas până la caniculă. Dar ce putem face pentru a ne fi mai bine?

Numele “iulie” vine de la cel al împăratului roman Iulius Cezar, născut în această lună a anului. Dar, în tradiţia populară românească, iulie mai este cunoscut şi sub denumirea de “Cuptor”, o lună în care soarele îşi face de cap şi, statistic vorbind, este cea mai caldă din an. Dacă stai în bătaia razelor soarelui, ai impresia că te afli într-un… cuptor.

Ok, căldură să fie, dar să ne simţim confortabil. Uneori, mai ales când avem de făcut drumuri prin oraş – acolo unde căldura se resimte şi mai puternic -, un duş pulverizat poate face minuni. Dacă simţi că îţi este sete, atunci este semn că începe să apară deshidratarea. Iar organismul îţi cere apă.

Spray apă termală JonzacCea mai la îndemână poate fi o apă termală. Hidratant, hipoalergenic şi cu efect regenerant pentru celulele pielii, sprayul cu apă termală Jonzac poate fi purtat oriunde – în poşeta de zi, în geanta de plajă sau în bagajul de călătorie – şi poate fi pulverizat cu uşurinţă pe piele (mâini, faţă sau decolteu). O pulverizare – lungă sau scurtă, în funcţie de cât de mult vrei să rehidratezi pielea – şi te vei simţi mai fresh.

Apa termală Jonzac nu trebuie să lipsească din bagajul de vacanţă. Datorită proprietăţilor de calmare şi hidratare, sprayul este modalitatea ideală pentru ca pielea să se simtă revigorată după o zi de plajă. Sau… poate fi soluţia optimă de calmare a pielii iritante după epilare (cu toate detestăm disconfortul care apare după îndepărtarea pilozităţii atât de nedorite). Sau… aceeaşi apă termală Jonzac îţi poate fi de ajutor în fixarea machiajului, dar şi în estomparea senzaţiei de iritare şi a roşeţii tenului după demachiere.

Sprayurile Eau Thermale Jonzac sunt disponibile în farmaciile Belladonna şi costă 15 lei (50 ml) sau 38 lei (300 ml), preţurile fiind valabile pe baza cardului de fidelitate (îl puteţi obţine pe loc).

De când a început vara, nu plec de acasă fără să am un spray cu apă termală în geantă. Şi, credeţi-mă, face minuni când simt că mă “loveşte” deshidratarea.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.