Lola's Box

Deseori auzim expresia “vârsta este doar un număr”. Şi totuşi… Matematica nu minte, mai ales în cazul pielii. Anii se resimt asupra tenului, timpul lasă urme, aşa că trebuie să intervenim cu produse antiaging. Cu diferite formule de acid hialuronic cum este noua gamă Fiterman Pharma.

Îţi poţi imagina că există o gamă de dermatocosmetice potrivită atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi? Ei bine, da, există. Este realizată de Fiterman Pharma sub brandul Laboratoarele Fiterman. Bazată pe rigori farmaceutice, întreaga gamă Anti-age HA se bazează pe două formule utilizarea moleculelor de superacid hialuronic şi nanoacid hialuronic. Acestea au capacitatea înaltă de a pătrunde atât în straturile superficiale, cât şi în cele profunde ale pielii. Efectul? Diminuarea aspectului ridurilor.

Moleculele de acid hialuronic sunt înglobate în baze de creme naturale. Acestea posedă un grad ridicat de adaptare la textura pielii şi la condiţiile climaterice. Efectul antirid este accentuat prin utilizarea extractului de evodia – bogat în evodiaminer – şi rutaecarpine, care îmbunătăţesc microcirculaţia din straturile pielii. Datorită acestora creşte aportul de nutrienţi şi oxigen, factori care contribuie la procesul de regenerare şi de sinteză a colagenului nativ.

Dacă nu ai aflat încă, îţi spun un secret de care trebuie să ţii cont – mai devreme sau mai târziu. Ridurile din jurul ochilor sunt primele care îşi fac apariţia. Pentru estomparea lor şi pentru ca noi să avem o privire întinerită, Laboratoarele Fiterman au creat crema contur ochi anti-age HA. În plus, pentru reducerea liniilor fine şi redesenarea conturul feţei ni se recomandă crema mască anti-age HA.

Crema mască anti-age HA este mai mult decât o cremă de noapte şi mai mult decât o simplă mască. În fapt, este un tratament facial profesional, care poate fi utilizat cu uşurinţă acasă – nu necesită clătire. Crema anti-age HA poate fi soluţia ideală şi la îndemână pentru a combate semnele lăsate de trecerea timpului.

Crema contur ochi anti-age HA are o textură delicată, ce permite absorbţia imediată în piele. Stimulează microcirculaţia pielii din zona ochilor, reduce liniile fine şi ridurile, iar efectele sale sunt vizibile în cel mai scurt timp.

Cele două produse bazate pe efectele benefice ale acidului hialuronic au la bază experienţa recunoscută a Fiterman Pharma: peste 20 de ani de excelenţă în fabricarea de medicamente, suplimente, dispozitive medicale şi cosmetice.

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Frumuseţe şi îngrijire la orice vârstă – antiaging de la Laboratoarele Fiterman

  1. Bună ziua, as vrea sa stiu unde gasesc produsele dumneavoastră? Le-am cautat prin farmacii dar nu sunt.Multumesc.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.