Lola's Box

Cum te-ai simţi dacă ai fi invitată la o petrecere privată a uneia din artistele tale preferate? Sau cum te-ai simţi să guşti din cafeaua care îi poartă numele? Să o duc şi mai departe? Cum ar fi să afli că tu şi Ellie White aveţi bloggingul drept pasiune comună?

Ellie White, cadouEi bine, eu am avut parte de toate acestea în cadrul unei petreceri private unde Ellie White a sărbătorit de trei ori: ziua de naştere, lansarea blogului şi lansarea cafelei care îi poartă numele. M-au surprins foarte plăcut şi invitaţia din partea ADPM, şi primirea caldă din partea vedetei. Ellie a purtat o rochie neagră semnată Ana Novic şi pictată manual de Vera Holştencu, o creaţie foarte versatilă care aproape că m-a păcălit să nu observ burtica de şase luni.

Ellie White & Ştefan Iordache (Contego Coffee)Cum era vorba de lansarea cafelei ce îi poartă numele, Ellie White ne-a servit cu licoarea minunată, un sortiment de calitate care este adus din îndepărtata Etiopie şi care se serveşte la The Coffe Factory. Trebuie să vă mai spun că a fost una dintre cele mai bune cafele pe care le-am băut vreodată? Şi am băut destulă în 40 de ani. 🙂

Carmen Negoiţă & Ellie White & Ileana Badiu, concurs cafeaBarmanul de la The Coffee Factory, câştigător a numeroase campionate, le-a provocat pe Ellie White, Ileana Badiu şi Carmen Negoiță la o întrecere în care acestea trebuiau să orneze cu spumă câte o ceaşcă de cafea, jucându-se cu culori şi forme geometrice. Fiecare ceaşcă a avut la bază cafeaua Ellie White, în sortimentul Ethiopian Yirgacheffe.

This slideshow requires JavaScript.

Printre vedetele invitate au fost Geanina Ilieş, Andreea Runceanu şi Patricia Cimpoiaşu din trupa Amadeus şi Florin Grozea. Şi cu toate că se cădea ca noi să îi oferim cadouri, ea ne-a dăruit un minirecital unplugged. “A fost o seară încărcată cu energie bună. Nu mi-am mai serbat ziua de naştere în acest mod, cu mulți invitați, de trei ani de zile. M-am bucurat să am alături atât de mulți oameni minunați. Am preferat să ne întâlnim la The Coffee Factory pentru că este un loc cald, intim, unde, pe lângă faptul că bei cea mai bună cafea din Bucureşti, poți urmări şi concerte live. Le mulțumesc tuturor pentru că, împreună, am făcut din această seară una de neuitat.”

Anne & Ellie WhiteÎn această dimineaţă mi-am preparat o cafea Ellie White şi am savurat-o în timp ce îi citeam blogul. Şi, bineînţeles, am ascultat melodia mea preferată, “Privirea ta”. Aşa că vă invit să o citiţi pe www.elliewhite.ro.

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Aniversare, blogging şi cafea cu Ellie White

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.