Lola's Box

Care este legătura dintre un bancher francez şi natură? Aţi fi tentaţi să spuneţi că nici una. Ei bine, Laboratoarele Gravier ne contrazic. Jean Gravier, bancherul din poveste – iubitor al naturii în forma ei pură -, a început să fabrice acasă produse de menaj din uleiuri esenţiale ale plantelor din gradină. Încetul cu încetul a început să realizeze şi produse cosmetice, dar şi pentru igiena corporală. Povestea noastră se petrecea în 1975, în timp s-a transformat într-una de succes, iar produsele se vând în Japonia, Coreea de Sud, Canada şi țările din nordul Europei.

Produsele Laboratoire Gravier nu conțin parafină, silicon, polietilenglicol, polipropilenglicol, ingrediente etoxilate, parabeni, fenoxietanol, coloranți, parfumuri sintetice, ftalați sau nitromoscuri, astfel că pot fi folosite cu încredere de toți membri familiei, inclusiv de copii și de persoanele cu piele sensibilă. Calitatea produselor Laboratoire Gravier este recunoscută la nivel mondial, acestea bucurându-se de certificări precum Nature & Progres, CosmeBio și EcoCert.

De curând, compania a venit cu “desaga” plină de bunătăţi şi în România – peste 600 de produse. Pe site poţi găsi informaţii despre gama de întreţinerea a frumuseţii, de la laptele demachiant cel de toate zilele până la pasta de dinţi şi produse solare.

Mi-a atras atenţia în mod deosebit faptul că s-au gândit la copiii noştri, care pot beneficia şi ei de produse naturale de îngrijire. Nu ştiu cum sunteţi voi, dar eu sunt “sensibilă” la ceea ce pun pe pielea copiilor mei. Acum, atât eu, cât şi familia mea vom avea ocazia să folosim produse cu adevărat naturale.

“Bio” pentru Laboratoire Gravier nu este o simplă modă, ci însăşi filosofia lor!

 

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.