Lola's Box

Indiferent de ce surprize – bune sau mai puţin plăcute – i-a rezervat viaţa, Alexandra Dinu a fost mereu o apariţie spectaculoasă, iar cel mai recent shooting confirmă încă o dată această idee.

Sunt mai bine de 15 ani de când Alexandra Dinu a păşit în showbiz, într-o vreme în care a prezentat emisiuni atât la televiziunea publică, cât şi la Pro TV. Căsătoria cu Adrian Mutu i-a adus şi mai multă expunere media, iar relaţia celor doi, deşi s-a încheiat cu un divorţ, i l-a oferit pe Mario, fiul de care este foarte mândră.

Alexandra Dinu, ElgonSuccesul înregistrat pe platourile de filmare atât din România, cât mai ales din Italia i-a adus o notorietate pe care Alexandra Dinu a gestionat-o foarte bine, alegându-şi cu atenţie apariţiile în presă sau pictorialele pe care le-a realizat. Aşa este şi cel mai recent shooting, în care a adoptat un look androgin şi a purtat vestimentaţii masculine.

Astfel, frumoasa actriţă a îmbrăcat o cămaşă albă şi un sacou din noua colecţie D’S Damat, demonstrând că o femeie poate să fie sexy şi incitantă nu doar în vestimentaţii feminine, ci şi în haine bărbăteşti. “Din garderoba mea nu lipseşte cel puţin o cămaşă albă bărbătească, un obiect de vestimentaţie care este extrem de versatil şi pe care îl pot purta cu jeans, cu un tuxedo, cu o fustă scurta sau cu pantaloni scurţi”, spune Alexandra despre piesa centrală a şedinţei foto realizată împreună cu Vali Bărbulescu pentru Elgon.

Alexandra Dinu, ElgonEste sacoul bărbătesc potrivit pentru outfitul unei femei? Ei bine, Alexandra ne oferă un răspuns afirmativ şi ne dă şi câteva sfaturi cum să-l folosim: “Am şi câteva sacouri bărbăteşti, pe care le port pe umeri, peste o rochie, în serile răcoroase de primăvară. Pentru şedinţa foto realizată de Vali, am ales un sacou foarte frumos şi o cămaşă albă, mărimea S, din colecţia D’S Damat”.

Piesele vestimentare purtate de Alexandra Dinu se găsesc şi în magazinele D’S Damat din România, iar, până la sfârşitul lunii, sunt disponibile la un discount de 30%.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.