Lola's Box

De cele mai multe ori, când ne gândim Valentine’s Day – sau Dragobete -, culoarea cel mai des asociată cu dragostea şi cu iubirea este roşu. Dar te-ai gândit să-ţi declari iubirea cu o inimă NIVEA… albastră?

Nivea, set Valentine's DayPentru mulţi – indiferent de vârstă -, numele NIVEA este asociat cu celebra cutie de cremă pentru mâni: micuţă, rotundă, de o culoare albastru regesc şi cu scris alb. Pentru cei care au prins şi anii dinainte de decembrie 1989, amintirile includ şi crema NIVEA cu care eram hidrataţi de mamele noastre. Chiar dacă se găseau greu, mamele noastre făceau tot posibilul să aibă aşa ceva în dotare. Nu ştiam de Valentine’s Day, dar era modul prin care ele ne arătau dragostea lor.

NIVEA CremeTrecerea anilor a făcut ca impactul emoţional să fie şi mai mare atunci când vedem crema NIVEA pentru mâini, cu celebra ei cutie rotundă, de culoare albastră. Iar dacă vrei să-ţi declari iubirea faţă de cineva – sau poate să ţi-o reafirmi dacă i-ai spus deja de multe ori că îl/o iubeşti -, brandul german te ajută să o faci cu o inimioară albastră şi cu surprizele din ea, care te vor ajuta să obţii cel mai tandru sărut şi cea mai fină atingere.

This slideshow requires JavaScript.

Cutiuţele albastre de metal, în formă de inimă, vin cu produse de îngrijire atât pentru el, cât şi pentru ea. Setul-cadou conţine NIVEA Creme (75 ml), NIVEA Lip Care Essential (pentru el) şi NIVEA Lip Care Cherry (pentru ea), iar preţul recomandat este de 21,9 lei. Inimioarele albastre le puteţi găsi la standurile de beauty din principalele lanţuri de magazine, iar oferta este disponibilă până pe 24 februarie. Aşa că, dacă vei rata Valentine’s Day, poţi face cadoul de Dragobete, sărbătoarea noastră.

Tu ce amintiri frumoase ai cu NIVEA şi faimoasa cutiuţă albastră de cremă pentru mâini?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.