Lola's Box

Pentru noua sa colecţie, designerul vestimentar Adelina Rusu a ales o modalitate inovatoare de prezentare: un videoclip dedicat, alături de GOLAN. Aşa că Adelina ne spune “Nice to meet you”!

În noiembrie 2015, în timpul Arab Fashion Week de la Dubai, Adelina Rusu îşi lansa brandul de ready-couture. Acum, în prima lună de toamnă a acestui an, Adelina ne spune “Nice to meet you”. Nu, nu este o primă întâlnire, ci este numele noii sale colecţii, care marchează şi o colaborare inedită şi autentică pentru designerul vestimentar. Trupa GOLAN a compus şi a produs o piesă muzicală, însoţită şi de un videoclip, care este dedicată colecţiei.

Nice to meet you

Adelina Rusu

Fiecare piesă din colecţia “Nice to meet you” are un nume şi o poveste ce sunt inspirate din întâmplările sau trăirile reale ale Adelinei. Sentimentele acesteia au fost transpuse de GOLAN în piesa muzicală pe care a creat-o. Mai mult, videoclipul o arată pe Adelina Rusu ca fiind pregătită să se afişeze în faţa lumii.

Nice to meet youBrandul ADELINA RUSU a fost creat pentru acele femei puternice şi dinamice care sunt un simbol al eleganţei şi al luxului. Pentru a putea avea un control deplin al calităţii şi designului, fiecare piesă vestimentară este realizată “in-house”. Totul, de la schiţă până la produsul final, poartă amprenta unei echipe talentată şi instruită în realizarea produselor rafinate, de înaltă calitate. Articolele de îmbrăcăminte, semnate Adelina Rusu, dovedesc mare respect şi înţelegere a tehnicilor couture, având atributele de lux atemporal, rafinament şi perfecţiune.

Nice to meet youColaborarea între Adelina şi trupa Golan se remarcă prin unicitate şi nonconformism “made in Romania”, asemenea principiilor de business care stau la baza brandului.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.